Sizce En İyi Yeni Sezon Tanıtımını Hangi Kanal Hazırlayacak ?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061

Sizce en iyi yeni sezon tanıtımlarını hangi kanal hazırlayacak ya da bu zamana kadar en iyi tanıtımları hazırlayan kanal hangisiydi sıralayadabilirsiniz.

KANAL D

STAR TV

FOX TV

SHOW TV

ATV

STV

TRT 1

Son düzenleme:
Kanal D bence her sezon güzel tanıtımları oluyo

Kanal D ile FOX oldukça iyi tanıtımlar yapıyorlar iki kanaldan da yine iyi şeyler bekliyorum

TRT'nin en iyi tanıtım filmi çaylı olan

- - - Ekleme - - -

En Şen Şakrak Tanıtım: Show TV
En Sportif Tanıtım: ATV
En Maceralı Tanıtım: Kanal D
En Hareketli
Tanıtım: Fox
En Atlı
Tanıtım: TRT1
En Genel
Tanıtım: Star TV
En Normal
Tanıtım: Samanyolu

Her zamanki gibi Kanal D'nin hazırlayacağını düşünüyorum.

Geçen senelere bakarsak Kanal D çok iyi tanıtımlar hazırlıyor.
Bu sezon da Kanal D'den umutluyum.

Kanal D diyorum yine.Ama geçen seneki tanıtımı hiç sevemedim ben.En güzeli tabiki Aşk-ı Menunu FSGN'nin tanıtımlar.Pardon Beren'li tanıtımlar güzel

Star'ın tanıtımı farklı ve güzeldi geçen sezon. Bu yıl da ona benzer bir şeyler olabilir bence.

Kanal D'de yine güzel bir tanıtım yapar bence.

Star'ın tanıtımı farklı ve güzeldi geçen sezon. Bu yıl da ona benzer bir şeyler olabilir bence.

Kanal D'de yine güzel bir tanıtım yapar bence.

Kanal D diyorum yine.Ama geçen seneki tanıtımı hiç sevemedim ben.En güzeli tabiki Aşk-ı Menunu FSGN'nin tanıtımlar.Pardon Beren'li tanıtımlar güzel

1. Kanal D
2. Star
Ankete de katılırsanız sevinirim.

Katıldım ankete Mert unutmuşum

Sizce haftanın kaç günü var? Sorusu daha düşündürücü olur bu sorudan o kadar söylüyorum.

Star TV ve ATV'de iyi hazırlıyorlar.

Star sadece geçen yıl hazırladı ki, şimdiye kadarki en zahmetsiz tanıtımdı. Dizi posterlerini asarım odama, iki de "habala hubala" karşı koyarım. Bu mudur tanıtım? Oyunculardan ses yok, sadece resimleri var. Kimse gelmeye tenezzül etmemiş.

Atv'nin sporlu tanıtımı berbattı gerçekten.

Show'un müzikleri iyi ama her yıl aynı tanıtım. Zorlasa çok iyi bir şey çıkar.

FOX'un oyuncuların evlere geldiği tanıtım iyiydi. Ondan iyisini çekemedi daha.

Her sene bir-birinden güzel tanıtımları çıkaran şüphesiz Kanal D. Bir sene bile atlamadı. Çektiği tanıtımlar sıcak oluyor.

Sıcaklıktan bir dizi ve ya programın oyuncularının diğer dizilerle konuşması, gülmesi alakalı olması. Diğerlerinde sanki her dizinin oyuncularını ayrı ayrı stüdyoya alıp çekip sonra birleştirmişer...

en iyi malzeme kanal d ve star da ellerindekileri adam gibi kullanırlarsa en iyisi onlarınki olur