Keith Long
Favori Üye
Hayır vitaminlerin fiyatı 284 500 lira kahve 60 lira bardak 99,75 lira kargo fiyatıyla beraberSağlık ürünleri falan mı satılıyor da fiyatlar o kadar uçuk
Hayır vitaminlerin fiyatı 284 500 lira kahve 60 lira bardak 99,75 lira kargo fiyatıyla beraberSağlık ürünleri falan mı satılıyor da fiyatlar o kadar uçuk
Şaka gibi ne diyim..Ne güzel
Evet ya yok öğrenciyim yok şuyum yok buyum 2 tane parfüm koymuştum parfümü zaten bilerek düşük koydum hızlıca satılsın diye 2 parfümü 1 parfüm fiyatına istemişti birisive başka bir kullanıcı 1 lira için pazarlık yapmıştı neler neler ya
ÇokmuşHayır vitaminlerin fiyatı 284 500 lira kahve 60 lira bardak 99,75 lira kargo fiyatıyla beraber
Sen de mi DolapçısınEsnaf pandemide odemesin diye müşteri ödüyor çok pahalı urunlerim
------
Sallama kahvenin reklamını yapıyorum fiyatı çok pahalı
Sen benim e ticaret siteme bir gir bak şok gecirirsinŞaka gibi ne diyim..
Fenerbahçeye 800 lira bağış yaptım onları kapatmaya çalışıyorumSen de mi Dolapçısın
E ticaret siten mi var 😱Sen benim e ticaret siteme bir gir bak şok gecirirsin
------
Fenerbahçeye 800 lira bağış yaptım onları kapatmaya çalışıyorum
90 liraya tişört ne yaSen benim e ticaret siteme bir gir bak şok gecirirsin
------
Fenerbahçeye 800 lira bağış yaptım onları kapatmaya çalışıyorum
Kargo fiyatinida ekle 15 lira @Alos90 lira bir tişörtte asla vermem de ondan verirsem yüreğime iner ondan
O paraya 3,4 tişört alırım hatta sezon indirimi falan varsa 5, 6 ya bile çıkabilirKargo fiyatinida ekle 15 lira @Alos
105 lira ediyor tisortun fiyatıO paraya 3,4 tişört alırım hatta sezon indirimi falan varsa 5, 6 ya bile çıkabilir
@Alos şasirmaya gerek yok berbatHepsi birbirinden berbat valla
Sana göre.
Neredeyse hepsi 1 günde kargo getiriyor, ne bekliyorsun ki? Gün içi teslimat mı uçakla.
Teslimat şekli berbat ayriyeten PTT kargo haric bunların içinde televizyon almıştik 5.000tl ye şimdi 2.250tl lik zarar var kendini bi halt sanan kargo şirketi olan yurtiçi biz sorumluluk kabul etmiyoruz diyor kısacası kargo şirketini mahkemeye vereceğiz 😠Neredeyse hepsi 1 günde kargo getiriyor, ne bekliyorsun ki? Gün içi teslimat mı uçakla.
Binde bir olacak bir durum başınıza gelmiş, geçmiş olsun. Fakat mahkemeden de farklı bir şey çıkacağını sanmam, gönderen kişinin paketlemesi ile ilgili, sorumluluk ona ait.Teslimat şekli berbat ayriyeten PTT kargo haric bunların içinde televizyon almıştik 5.000tl ye şimdi 2.250tl lik zarar var kendini bi halt sanan kargo şirketi olan yurtiçi biz sorumluluk kabul etmiyoruz diyor kısacası kargo şirketini mahkemeye vereceğiz 😠
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?