Sizce En İyi Kargo Şirketi Hangisi?

Hangisi/Hangileri?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Beğendim
Reactions: mrt-06
Esnaf pandemide odemesin diye müşteri ödüyor çok pahalı urunlerim
İlk dediğin mantıklıymış ama çok pahalı ürünlerin üstüne bir de kargo parası olsa şahsen ben sinirlenirdim :A Ürünlerin üstüne kargo parası koyup kargo bedavaymış gibi satmak her zaman için en mantıklısıdır :A

Kolay Gelsin diye bir şey vardı, bir günde getirmişlerdi çok şaşırmıştım. Kitap almıştım galiba, başka bir şey de olabilir tam hatırlamıyorum.

Aras da çok hızlı, geçen günlerde deneyimledim bir günde ulaştı elime.

Genel olarak PTT Kargo kullanıyorum, ürünlerin kargoya verilmesinin ardından 3-5 günde elime ulaşıyor. Yani öyle aciliyeti olmadığı için kargonun aşırı hızlı gelmesinin bir anlamı yok benim için. Tabi öyle 3-4 haftayı da bulmasın orası ayrı. :D

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Amazon'dan verdiğim hemen hemen her sipariş bir gün sonrasında elimde oluyor, Kolay Gelsin isimli kargo firmasıyla çalışıyorlar yanlış bilmiyorsam. O yüzden bir numaraya onu koyabilirim herhalde güncel durumda.

Diğerlerinin performansı ise maalesef stabil değil fakat UPS'i onlardan ayırabilirim herhalde. Hem bir tık daha hızlı geliyor hem de paketleme, ürün takibi gibi konularda çok başarılılar. Zaten @bazinga'nın da belirttiği gibi çok az firma UPS ile çalışıyor ve bu firmalar genellikle bir tık daha pahalı, daha az bulunan ürünler satan firmalar oluyor.

Bir de Hepsiburada, Efsane Teslimat diye bir teslimat seçeneği kullanmaya başladı ürün gönderiminde. Oldukça hızlı fakat ekstra ücret talep ediyordu sanırım.

• Beğendim
Reactions: bazinga and mrt-06