öyle kunuşamıyorum ki,konuşabilsem yazardım.Bunlar dediğinin bir adı var.
abi zor oluyor mu düz yazmak uy lu dalı yazamamak?
Aslında şiveli konuşanda kalmadi ki kültürümüz yozlaştı.
öyle kunuşamıyorum ki,konuşabilsem yazardım.Bunlar dediğinin bir adı var.
abi zor oluyor mu düz yazmak uy lu dalı yazamamak?
Ben bilgisayar bulsam destek veririm de olmuyor be atacan aman kendi kazaninda kayniyor o bosverDiziyi sadece Manzara dersek yanlış olur bence.
Tiyatro ve Sinemanın 2 Usta ismi başrol.
Yan roller bile çoğu dizide başrol oynamış oyuncular var.
Keza müzikleri çekim kalitesi doğası artı oyunculukları her şeyi ile etkiledi.
@denizz19 nerede Sevdaluk Fan Clup.Böyle konular açtırıyon @xemrexxx şoparına.
![]()
Ben bilgisayar bulsam destek veririm de olmuyor be atacan aman kendi kazaninda kayniyor o bosver![]()
Onu karistirma aramizda halledelimo kazana bir kere düşsen geri dönüşü yok aslında dark a söyleyim seni kazana itelesin .ss
Anlaşılan zirve sallantıda @xemrexxx korkmaya başladı.Ben bilgisayar bulsam destek veririm de olmuyor be atacan aman kendi kazaninda kayniyor o bosver![]()
noldu korktun muOnu karistirma aramizda halledelim![]()
ne alakası var twittera gir baka bakalım dizinin en çok hangi özelliğinden bahsedilmiş .ss 3 ay beklediği diziyti bilmiyor daha ağır total nolacak
Ban korkusu fenadirnoldu korktun mu![]()
Reklam yapiyor farkinda degil
ağır ab ci admin var forumun başında ben olsam ben de korkardımBan korkusu fenadir![]()
Muhteşem Yüzyıl'ıda çoğu kişi Saraydaki Avratlar için izliyor.noldu korktun mu
ne alakası var twittera gir baka bakalım dizinin en çok hangi özelliğinden bahsedilmiş .ss 3 ay beklediği diziyti bilmiyor daha ağır total nolacak
pompy'e yaptırdım.Artık anti my'cilerin yola gelmesi şart.
![]()
gördük avratların en az gözükdüğü 115.bölüm sezonun en yüksek reytingini aldıMuhteşem Yüzyıl'ıda çoğu kişi Saraydaki Avratlar için izliyor.![]()
Dekolteler yeter. .ssgördük avratların en az gözükdüğü 115.bölüm sezonun en yüksek reytingini aldı![]()
şu anki hürrem dekolte bıraksa izleyici kaçar gider .ssDekoltele yeter. .ss
Elbet onun da bir alıcısı vardır.şu anki hürrem dekolte bıraksa izleyici kaçar gider .ss
oho showdaykene rtük ten ceza gelse direkt kapanırlardı panpa para da yoktu zatenElbet onun da bir alıcısı vardır.
Show TV'deyken daha açıktı Star TV Hükümet baskısı ile tırstı Hürrem'i ve Saray'ı kapattırdı.![]()
Show TV'ye her hafta ceza verirdi RTÜK o zamanlar parası boldu.oho showdaykene rtük ten ceza gelse direkt kapanırlardı panpa para da yoktu zaten![]()
Diziyi sadece Manzara dersek yanlış olur bence.
Tiyatro ve Sinemanın 2 Usta ismi başrol.
Yan rollerde bile çoğu dizide başrol oynamış oyuncular var.
Keza müzikleri , çekim kalitesi , doğası artı oyunculukları her şeyi ile etkiledi bence.
@denizz19 nerede Sevdaluk Fan Clup.Böyle konular açtırıyon @xemrexxx şoparına.
![]()