Hiçbirinde olamazsınız bu seneAaa bu işte yurt dışı kupası sonra Türkiye hepsinde şampiyon olacaz
Hiçbirinde olamazsınız bu seneAaa bu işte yurt dışı kupası sonra Türkiye hepsinde şampiyon olacaz
Her yıl biz oluyoruz zatenHiçbirinde olamazsınız bu sene
2 sene oldunuz diye her yıl mı oldu şimdiHer yıl biz oluyoruz zaten
Bu yılla 3 oluyor ayoll her yıl tabi2 sene oldunuz diye her yıl mı oldu şimdi
Yurt dışı kupası.Aaa bu işte yurt dışı kupası sonra Türkiye hepsinde şampiyon olacaz
Bir konu açılırken başlıkları ve şeçenekleri doğru belirleyelim.
Konuyu tekrar düzenledim.
@Tolstoyevski
Bu yazdığın ile benim dediğimin ne alakası var? Başlıkta Beşiktaşı da ekliyorsun ama şıklarda Beşiktaş adına bir şey yok. Bir anket konusu yapacaksan soracağın soru ile şıkları iyi eklemen lazım. Simdi konu kaç fark atar diye geçiştiriyorsun şimdi.Konu kimin kazanacağı üzerine değil Bayern Münih in kaç farklı kazanacağını üzerineydi zira doğru ve yanlış kavramları göreceli bir şey. Fakat sorun yok yarınki sonuçtan sonra fark anketi yerine taraf anketinin ne kadar komik durduğu gözükecektir olası bi 6-0, 7-0'lık sonuçta.
Bayern 5'ten aşağı atarsa gözümden düşecek. Aylardır bu maçı bekliyorum, futbol milliyetçisi değilim, Münih'i destekliyorum. 9-0 olur mu bilmem ama en az 4-5 olmalı, ideal 6-7'dir. @Çiğdem-
Bir konu açılırken başlıkları ve şeçenekleri doğru belirleyelim.
Konuyu tekrar düzenledim.
@Tolstoyevski
Yurt dışı maçı değilmi bunlarKonu kimin kazanacağı üzerine değil Bayern Münih in kaç farklı kazanacağını üzerineydi zira doğru ve yanlış kavramları göreceli bir şey. Fakat sorun yok yarınki sonuçtan sonra fark anketi yerine taraf anketinin ne kadar komik durduğu gözükecektir olası bi 6-0, 7-0'lık sonuçta.
Bayern 5'ten aşağı atarsa gözümden düşecek. Aylardır bu maçı bekliyorum, futbol milliyetçisi değilim, Münih'i destekliyorum. 9-0 olur mu bilmem ama en az 4-5 olmalı, ideal 6-7'dir. @Çiğdem-
Bu yazdığın ile benim dediğimin ne alakası var? Başlıkta Beşiktaşı da ekliyorsun ama şıklarda Beşiktaş adına bir şey yok. Bir anket konusu yapacaksan soracağın soru ile şıkları iyi eklemen lazım. Simdi konu kaç fark atar diye geçiştiriyorsun şimdi.
Başlık ile seçenekler arasında uyumsuz bir konu açıyorsun sonra da bana karşı iftira atmaya çalışıyorsun.Konuyu "Bayern Münih - Beşiktaş maçı kaç farklı biter?" başlığıyla açtım, şimdi sen ne diyorsun onu anlamış değilim? Sırf Beşiktaşı tutuyorsun diye keyfince konuyu yetkilerini kullanarak değiştirmene bir şey demedim ama bu nedir yani? Bayern Münih kaç farklı yener diye konu açmak da yasak mı?
Konuyu "Bayern Münih - Beşiktaş maçı kaç farklı biter?" başlığıyla açtım, şimdi sen ne diyorsun onu anlamış değilim? Sırf Beşiktaşı tutuyorsun diye keyfince konuyu yetkilerini kullanarak değiştirmene bir şey demedim ama bu nedir yani? Bayern Münih kaç farklı yener diye konu açmak da yasak mı?
Teşekkürler.Bu kararı yetkilerini kullanarak tek başına almadı @Harunnn60. Oy birliği ile karar verildi, konuyu o düzenledi. Ayrıca burası Galatasaray forumu değil, burada Beşiktaş taraftarı olan üyeler var. O üyelerle mesaj yoluyla dalga geçebilirsin, hakarete kaçmayan mesajlar yazarak. Ancak konu açman, skor tahmini için anket yapıp seçeneklerine saçma sapan, kırıcı şeyler yazarsan konun düzenlenir. O yüzden o tarz konular açman zaten yanlış.
Başlık ile seçenekler arasında uyumsuz bir konu açıyorsun sonra da bana karşı iftira atmaya çalışıyorsun.Dün gece görseydim müdahale ederdim ayrıca benden önce konun kilitlenmiş konunu da ben açtım? İşine gelmeyenleri görmemezlikten gel. 😉
Bu kararı yetkilerini kullanarak tek başına almadı @Harunnn60. Oy birliği ile karar verildi, konuyu o düzenledi. Ayrıca burası Galatasaray forumu değil, burada Beşiktaş taraftarı olan üyeler var. O üyelerle mesaj yoluyla dalga geçebilirsin, hakarete kaçmayan mesajlar yazarak. Ancak bu tarz konular açarsan, skor tahmini için anket yapıp seçeneklerine saçma sapan, kırıcı şeyler yazarsan konun düzenlenir. Ortada yanlış olan bir şey varsa düzeltilir.[/QUOTE
.
Son mesajını görmemişim önemli değilKonunun kitlendiğini görmedim, senin başlık ile anket arasında uyumsuz konu açmışsın diye doğrudan buz gibi beni suçlamana karşı ne demeliydim peki? Konu başlığını kim değiştirdi onu da bilmiyorum, neyse gereksiz bir konuyu uzatmaya lüzum yok can sağolsun.
Böyle bir tepki geleceğini konuyu açarken tahmin etmiştim fakat hakaret ya da alay olmadığını yarınki sonuçtan sonra daha iyi görebililiriz. Ha diyelim ki Beşiktaş yend, o sefer de ben ters köşe olmuş olacağımdan olan yine bana olacaktı fakat neticede şirketsel ciddiyet yerine biraz eğlenceli futbol konusu olmasını tercih ederdim, Galatasaray 'a karşı açılmış olsa bile Galatasaray benim anam babam dinim olmadığı için bunu hakaret olarak kabul etmez ,güler geçerdim.
Konu değişikliği hakkında bilgim olmadığı için gereksiz bir tartışma gereksiz yere uzadı. O yüzden @Harunnn60 'dan bu konu hakkında özür diliyorum
Sende dahilŞampiyonlar ligine yurt dışı kupası diyen ilk insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?