- Reaksiyon puanı
- 41,081
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Beşiktaş yener seçeneği nerede @Harunnn60 ile orayı işaretlicektik ama bu pos bıyık @Tolstoyevski eklememişBaşlık olmamış..
beşiktaş yener diye düşünüyorum şampiyonlar liginde iyi oynuyorsunuz süper ligin başakşehiri gibi oynuyorsunuz uefa şampiyonlar liginde 5-4 beşiktaş yener diye düşünüyorum @Çiğdem- @S.G.A.T.Beşiktaş yener seçeneği nerede @Harunnn60 ile orayı işaretlicektik ama bu pos bıyık @Tolstoyevski eklememiş![]()
![]()
Beşikt(AŞK) Kazanır diyorum![]()
@eskici şimdi durduk yerde bir şey yapma takımı zayıf değil @eskici beşiktaşın derdi belli uefa şampiyonlar ligi şampiyonu olmak o kadrosu geniş olduğu için fenerbahçeden daha geniş bizde gençler var yedek kadroda parasızlıktan @eskici9 tane atarişin şakası bir yana çok fazla fark beklemiyorum en fazla 4 olur bence
![]()
Tamam reyiz bir şey yapmadım sakin ol ben dedim diye yenilecek halleri yokbeşiktaş yener diye düşünüyorum şampiyonlar liginde iyi oynuyorsunuz süper ligin başakşehiri gibi oynuyorsunuz uefa şampiyonlar liginde 5-4 beşiktaş yener diye düşünüyorum @Çiğdem- @S.G.A.T.
@eskici şimdi durduk yerde bir şey yapma takımı zayıf değil @eskici beşiktaşın derdi belli uefa şampiyonlar ligi şampiyonu olmak o kadrosu geniş olduğu için fenerbahçeden daha geniş bizde gençler var yedek kadroda parasızlıktan @eskici
Tamam reyiz bir şey yapmadım sakin ol ben dedim diye yenilecek halleri yokbeşiktaş yener diye düşünüyorum şampiyonlar liginde iyi oynuyorsunuz süper ligin başakşehiri gibi oynuyorsunuz uefa şampiyonlar liginde 5-4 beşiktaş yener diye düşünüyorum @Çiğdem- @S.G.A.T.
@eskici şimdi durduk yerde bir şey yapma takımı zayıf değil @eskici beşiktaşın derdi belli uefa şampiyonlar ligi şampiyonu olmak o kadrosu geniş olduğu için fenerbahçeden daha geniş bizde gençler var yedek kadroda parasızlıktan @eskici
biraz yiğit beşiktaşla dalga geçtiğinde fener yeniliyorya Ben oyüzden @eskiciTamam reyiz bir şey yapmadım sakin ol ben dedim diye yenilecek halleri yok![]()
![]()
Sen fener yenilmesin diye uğraşıyorsun yani reyizbiraz yiğit beşiktaşla dalga geçtiğinde fener yeniliyorya Ben oyüzden @eskici
beşiktaş yener diye düşünüyorum şampiyonlar liginde iyi oynuyorsunuz süper ligin başakşehiri gibi oynuyorsunuz uefa şampiyonlar liginde 5-4 beşiktaş yener diye düşünüyorum @Çiğdem- @S.G.A.T.
@pompy Haklı Beşiktaşımız yenecek tabikide ayollTamam reyiz bir şey yapmadım sakin ol ben dedim diye yenilecek halleri yok![]()
Tamam reyiz bir şey yapmadım sakin ol ben dedim diye yenilecek halleri yok![]()
![]()
Fazla hayal kurma dünyanın en iyi takımlarından biriyle oynuyorsunuz
Beşiktaşım daha güçlüdür ayollFazla hayal kurma dünyanın en iyi takımlarından biriyle oynuyorsunuz![]()
![]()
Bu sefer Beşiktaş rezil olacak gibi görünüyorBeşiktaşım daha güçlüdür ayollBu forumda @S.G.A.T. @MasacRE- @Tolstoyevski Beşiktaşımızla her uğraştıklarında rezil oldular
@Harunnn60 Caps yapmıştı bunlara ibretlik
![]()
![]()
![]()
Aaa hayır yenince @Harunnn60 a hatırlatıcam senide eklesin caps aBu sefer Beşiktaş rezil olacak gibi görünüyor![]()
![]()
Bu sefer imkansıza oynuyorsun
Kupayıda alacaz siz ozaman kaçacak yer arayınBu sefer imkansıza oynuyorsun![]()
![]()
Şampiyonlar ligini miKupayıda alacaz siz ozaman kaçacak yer arayın![]()
Aaa bu işte yurt dışı kupası sonra Türkiye hepsinde şampiyon olacazŞampiyonlar ligini mi![]()