- Reaksiyon puanı
- 41,084
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Beşiktaş yener seçeneği nerede @Harunnn60 ile orayı işaretlicektik ama bu pos bıyık @Tolstoyevski eklememişBaşlık olmamış..
beşiktaş yener diye düşünüyorum şampiyonlar liginde iyi oynuyorsunuz süper ligin başakşehiri gibi oynuyorsunuz uefa şampiyonlar liginde 5-4 beşiktaş yener diye düşünüyorum @Çiğdem- @S.G.A.T.Beşiktaş yener seçeneği nerede @Harunnn60 ile orayı işaretlicektik ama bu pos bıyık @Tolstoyevski eklememiş
Beşikt(AŞK) Kazanır diyorum
@eskici şimdi durduk yerde bir şey yapma takımı zayıf değil @eskici beşiktaşın derdi belli uefa şampiyonlar ligi şampiyonu olmak o kadrosu geniş olduğu için fenerbahçeden daha geniş bizde gençler var yedek kadroda parasızlıktan @eskici9 tane atar işin şakası bir yana çok fazla fark beklemiyorum en fazla 4 olur bence
Tamam reyiz bir şey yapmadım sakin ol ben dedim diye yenilecek halleri yokbeşiktaş yener diye düşünüyorum şampiyonlar liginde iyi oynuyorsunuz süper ligin başakşehiri gibi oynuyorsunuz uefa şampiyonlar liginde 5-4 beşiktaş yener diye düşünüyorum @Çiğdem- @S.G.A.T.
@eskici şimdi durduk yerde bir şey yapma takımı zayıf değil @eskici beşiktaşın derdi belli uefa şampiyonlar ligi şampiyonu olmak o kadrosu geniş olduğu için fenerbahçeden daha geniş bizde gençler var yedek kadroda parasızlıktan @eskici
Tamam reyiz bir şey yapmadım sakin ol ben dedim diye yenilecek halleri yokbeşiktaş yener diye düşünüyorum şampiyonlar liginde iyi oynuyorsunuz süper ligin başakşehiri gibi oynuyorsunuz uefa şampiyonlar liginde 5-4 beşiktaş yener diye düşünüyorum @Çiğdem- @S.G.A.T.
@eskici şimdi durduk yerde bir şey yapma takımı zayıf değil @eskici beşiktaşın derdi belli uefa şampiyonlar ligi şampiyonu olmak o kadrosu geniş olduğu için fenerbahçeden daha geniş bizde gençler var yedek kadroda parasızlıktan @eskici
biraz yiğit beşiktaşla dalga geçtiğinde fener yeniliyorya Ben oyüzden @eskiciTamam reyiz bir şey yapmadım sakin ol ben dedim diye yenilecek halleri yok
Sen fener yenilmesin diye uğraşıyorsun yani reyizbiraz yiğit beşiktaşla dalga geçtiğinde fener yeniliyorya Ben oyüzden @eskici
beşiktaş yener diye düşünüyorum şampiyonlar liginde iyi oynuyorsunuz süper ligin başakşehiri gibi oynuyorsunuz uefa şampiyonlar liginde 5-4 beşiktaş yener diye düşünüyorum @Çiğdem- @S.G.A.T.
@pompy Haklı Beşiktaşımız yenecek tabikide ayollTamam reyiz bir şey yapmadım sakin ol ben dedim diye yenilecek halleri yok
Tamam reyiz bir şey yapmadım sakin ol ben dedim diye yenilecek halleri yok
Fazla hayal kurma dünyanın en iyi takımlarından biriyle oynuyorsunuz@pompy Haklı Beşiktaşımız yenecek tabikide ayoll
Beşiktaşım daha güçlüdür ayoll Bu forumda @S.G.A.T. @MasacRE- @Tolstoyevski Beşiktaşımızla her uğraştıklarında rezil oldular @Harunnn60 Caps yapmıştı bunlara ibretlikFazla hayal kurma dünyanın en iyi takımlarından biriyle oynuyorsunuz
Bu sefer Beşiktaş rezil olacak gibi görünüyorBeşiktaşım daha güçlüdür ayoll Bu forumda @S.G.A.T. @MasacRE- @Tolstoyevski Beşiktaşımızla her uğraştıklarında rezil oldular @Harunnn60 Caps yapmıştı bunlara ibretlik
Aaa hayır yenince @Harunnn60 a hatırlatıcam senide eklesin caps aBu sefer Beşiktaş rezil olacak gibi görünüyor
Kupayıda alacaz siz ozaman kaçacak yer arayınBu sefer imkansıza oynuyorsun
Şampiyonlar ligini miKupayıda alacaz siz ozaman kaçacak yer arayın
Aaa bu işte yurt dışı kupası sonra Türkiye hepsinde şampiyon olacazŞampiyonlar ligini mi