Siyasi Konular Hakkında Önemli Duyuru!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TOP 15'te bir sürü spor konusu var sporu seven var sevmeyen var.Mesela ben TV haberlerini sevmiyorum sevmeyen üyeler de vardır yani ilgisini çekmeyen.Yasaklayacak mıyız şimdi? Güncel Haberler de forumun bir parçası.

TOP 15'te bir sürü spor konusu var sporu seven var sevmeyen var.Mesela ben TV haberlerini sevmiyorum sevmeyen üyeler de vardır yani ilgisini çekmeyen.Yasaklayacak mıyız şimdi? Güncel Haberler de forumun bir parçası.
Yönetimde günde 5 şikayet gelirken bu siyasi konular yüzünden günde 30 şikayet geldi.

Tartışmalar hakaret boyutuna gelmişti. Sadece siyasetçilere değil, onlara oy verenlere de hakaretler edilmeye başlanmıştı. İyi oldu bu.

Hey Allah'ım ya. Biz diyoruz ki tartışın ama bu tartışmayı komik-ilginç resimlere yansıtmayın. Gezi Parkı konusunda yaz sana yazma diyen mi var?
Siz de futbolu komik ilginç resimlere yansıtmayın o zaman.Aynı kefeye çıkmıyor mu? Sabri'yle dalga geçiliyor mesela.Ben rahatsız oluyorum diyelim.Ne olacak?

Siz de futbolu komik ilginç resimlere yansıtmayın o zaman.Aynı kefeye çıkmıyor mu? Sabri'yle dalga geçiliyor mesela.Ben rahatsız oluyorum diyelim.Ne olacak?
Günün birinde forum kurarsan öyle yaparsın, ne diyim yani?

Son düzenleme:
Yoo basbaya forum kurarsan öyle yaparsın dedin...

Evet öyle dedim.

Ama bu şu demek değil ki Ozan böyle yaptı. Yönetimce konuştuk bu karara vardık. Zaten görüldüğü üzere forumda çoğu kişi kararı beğendi. Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum burada. Özel mesajla sormak istediğin bir soru varsa sorabilirsin.

doğru karar beğenmeyenler buna uymak zorundasınız bilmem anlatabildim mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...