Siyah Umutlar | 3. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni dizinide bekliyoruz :)

Aa bekliyorum :bhr: para olarak ne verceksin lo tamam dizilerim tutmamis olabilir ama belli kalitede oyuncuyum ona gore para ver :)

Derslerine yoğunlas tabiki :bhr:
Hahahah onu konuşuruz ilerde :F

Teşekkürler :) Daha özenli bi iş olacak bekliyorum merakla gençlik dizisi olsun :X
Evet öyle olacak. :)

Aa bekliyorum :bhr: para olarak ne verceksin lo tamam dizilerim tutmamis olabilir ama belli kalitede oyuncuyum ona gore para ver :)

Derslerine yoğunlas tabiki :bhr:
Hahahah onu konuşuruz ilerde :F
Ayol bu işin ilersimi var :(
Bak şu ana kadar Kadin eli degince, pompy dizileri, @EnveR in gitsem diyorumunda oynadim.
Su anda da Sultanlarimiz dizisinde ve Çığlık dizisinde oynuyorum .
Ilk basrolum Gitsem diyorum.
Digerlerinin hepsinde yan roldeyim.
Bide @XanTier in Şah mat dizisinde ilk 15-18 bölüm basroldum beni birden bire geri plana atıp öldürmüştü mine tugay gibi oldum sonra :(

Aaa ne biçim oyuncuymusum ben :T :T oynadığım dizilere bak :(

Ama iyi para vereceğini umut ediyorum :bhr:

Teşekkürler :) Daha özenli bi iş olacak bekliyorum merakla gençlik dizisi olsun :X
Evet öyle olacak. :)

@Çiğdem- in dediğine katılıyorum ki ben baştan beri söylüyorum roman havası içinde çok güzel ilerliyor lakin hep aynı mekandasın :) eline sağlık roman yazsan on numara olucakmış :)

@Çiğdem- in dediğine katılıyorum ki ben baştan beri söylüyorum roman havası içinde çok güzel ilerliyor lakin hep aynı mekandasın :) eline sağlık roman yazsan on numara olucakmış :)
Çok teşekkür ederim :) Mekan bir sonraki bölüm değişecek, ağırdan almaya çalışıyorum uzun ömürlü olması için :)