bunların yanına kalpazan dizisinide ekledim şimdi üç dizim var inci taneleri kalpazan ve siyah kalp
Ooo bir dizide daha buluşmuşuz bende Kalpazan izliyorum
bunların yanına kalpazan dizisinide ekledim şimdi üç dizim var inci taneleri kalpazan ve siyah kalp
Ooo bir dizide daha buluşmuşuz bende Kalpazan izliyorum
@serhatt şu baştaki oğlanla bir tartışmak istiyormuş9. Bölüm Fragman 2
Aaa bunların hepsi manyak ayol işim olmaz.
Aaa ona tenezzül bile etmem, kendi kendini imha edecektir ben beklemedeyim.Yok @serhatt sadece seninle tartışmak istiyor forumdan göndercem diyor
Aaa ona tenezzül bile etmem, kendi kendini imha edecektir ben beklemedeyim.
Yok @serhatt sadece seninle tartışmak istiyor forumdan göndercem diyor
Ayol geçerken totomla çarparım 4 km öteye uçar o çiroz beAaa ona tenezzül bile etmem, kendi kendini imha edecektir ben beklemedeyim.
Gerçeklere gülemezsin zaten
Senin gerçeklerin kimse için gerçek olmadığı için nema problema.Gerçeklere gülemezsin zaten
La fontaine den masallara başlamışsın yine bu kadar gerçekçiSenin gerçeklerin kimse için gerçek olmadığı için nema problema.
Ayol geçerken totomla çarparım 4 km öteye uçar o çiroz be
Kanal 7 kazanacakSana gereken cevabı @serhatt vermiş şuan bir savaşın içindeyim senle uğraşamam emreee
Kanal 7 kazanacak
Ayol fandomu bırak da domdom @Yakamoz-Asi ye 2 kap yemek yap sevap işle azıcık geldin kaç yaşına sevap point lazım sana bu yaştan sonra hem Snn oğlan 3 grubun 2sinde liste dışı olmuş dün ölmüş ağlayanı yokKanal savaşı değil oy verme savaşı kç fandom ile savaşa girdik resmen zeyhal kazanmasın diye mahcana oy veriyor manyaklar 😡
Ayol fandomu bırak da domdom @Yakamoz-Asi ye 2 kap yemek yap sevap işle azıcık geldin kaç yaşına sevap point lazım sana bu yaştan sonra hem Snn oğlan 3 grubun 2sinde liste dışı olmuş dün ölmüş ağlayanı yok
Yine açıklığa kavuşturdum her şeyi vasfiye teyze mode off @Dosi @Zeyno @Hobbit @cookies @serhatt @Bully @RüzgarGülü @Royal Highness @tekin @12.Adam @MasacRE
O masalların başkahramanı sensin ben anlamam.La fontaine den masallara başlamışsın yine bu kadar gerçekçi