Youtube de yokmu yani bölüm o zaman ben sana link atarım 😃bu dizinin 7. bölümü nerde @Angelica yedinci bölümü izleyemedim sekizin fragmanı gelmiş
youtube da siyah kalbin kendi sitesi vardı onda bulamadım bu hafta yayınlandımı 7. bölüm yayınlandıysa link atarsan güzel olurdu ..Youtube de yokmu yani bölüm o zaman ben sana link atarım 😃
youtube da siyah kalbin kendi sitesi vardı onda bulamadım bu hafta yayınlandımı 7. bölüm yayınlandıysa link atarsan güzel olurdu ..
youtube da siyah kalbin kendi sitesi vardı onda bulamadım bu hafta yayınlandımı 7. bölüm yayınlandıysa link atarsan güzel olurdu ..
evet bende yayınlanmamıştır diye tahmin ettim ama yakamoz şaşırttı biziBir kaç bölümden sonra maalesef gizliye alınıyor ben sana link atayım
------
Kafama ya bak bu hafta bölüm yayınlamadı ki bende bölüm arıyorum
horoz dövüşü sen bayılırsınBir kaç bölümden sonra maalesef gizliye alınıyor ben sana link atayım
------
Kafama ya bak bu hafta bölüm yayınlamadı ki bende bölüm arıyorum
bu haftada heyecan vardı ama aşktan fırsat bulup intikam alamadılar bu ikizler ne zaman intikam alacak @Angelica bunlar aşık oldu intikam alacaklardı güya annelerinden? oraları biz göremeden dizi bitecek
o zaman ben boşuna intikam sahnesi bekliyorum herşey aşık olsunlar diyemiydiKonu buydu zaten intikam almaya geldikleri evde aşk planlarını bozdu
o zaman ben boşuna intikam sahnesi bekliyorum herşey aşık olsunlar diyemiydi
ne bilelim ben kendimi diziye kaptırdım dizidede devamlı intikam almaktan bahsediyorlardı, bende intikam sahnesi beklemeye başlamıştımEvet sen ilk tanıtım konusuna bakmamışmıydın yazıyordu orda
Öğrendin artık ona göre izlemeye devam etne bilelim ben kendimi diziye kaptırdım dizidede devamlı intikam almaktan bahsediyorlardı, bende intikam sahnesi beklemeye başlamıştım
bunların yanına kalpazan dizisinide ekledim şimdi üç dizim var inci taneleri kalpazan ve siyah kalpÖğrendin artık ona göre izlemeye devam et