kız çikinella şimdi twittera baktım da tüm fan terör örgütü perişan olmuşkıvancın başını yakacaklar inş kıvanc kurtulur![]()
![]()
![]()
kız çikinella şimdi twittera baktım da tüm fan terör örgütü perişan olmuşkıvancın başını yakacaklar inş kıvanc kurtulur![]()
![]()
![]()
aa yalnız burda dizi iptal olma durumu yokki kadın başrolun değişme durumu var tuba giderse kıvanc devam edecekmiş senaryoya kısaca tubayı şutlayacaklar diğer bahaneleri kesinlikle ciddiye almam ben düşündüğümü bildiğimi okurumkız çikinella şimdi twittera baktım da tüm fan terör örgütü perişan olmuştubaşiştler çok üzgün türlü bahaneler üretiyorlar zaten sema-eylemle olmazdı, tubayı pasif melek rolünde görmek istemiyoruz, yok diziye yapımcı sahip çıkmamış falan
bu korku onlara 2 sezon yeter dizi iptal olmasa bile
![]()
kız bu dizinin senaryo da gitmiş farklı senaryo arıyorlar siyah beyaz olmicek yaniaa yalnız burda dizi iptal olma durumu yokki kadın başrolun değişme durumu var tuba giderse kıvanc devam edecekmiş senaryoya kısaca tubayı şutlayacaklar diğer bahaneleri kesinlikle ciddiye almam ben düşündüğümü bildiğimi okurum![]()
![]()
![]()
aaa bilmiyorum ozaman vlla benim bildiğim bir uçan kuşun birde @batuhankaralar ın dedikleri tutmuyorkız bu dizinin senaryo da gitmiş farklı senaryo arıyorlar siyah beyaz olmicek yani
tabi kaynak uçankuş unutmamalı![]()
ben de sevmem uçuankuşu ama bu defa mantıklı bişi demişler Tuba tüm partnerlerini batırdı kıvanç da kurt seyitten sonra dikkat etmeliaaa bilmiyorum ozaman vlla benim bildiğim bir uçan kuşun birde @batuhankaralar ın dedikleri tutmuyorbu ikiside sabıkalılar
![]()
![]()
![]()
amann şu kadının ergen kızlarını bana bulaştırma allahını seversen bundan 2 yıl önce falan beni konuşmaya başlamışlardı saçma sapan iftira atıyorlardı falanben de sevmem uçuankuşu ama bu defa mantıklı bişi demişler Tuba tüm partnerlerini batırdı kıvanç da kurt seyitten sonra dikkat etmeliay neyse okuyup okuyup gülüyorum justin bieber fanları gibiler
Ekli dosyayı görüntüle 51615 Ekli dosyayı görüntüle 51616 Ekli dosyayı görüntüle 51617 Ekli dosyayı görüntüle 51618
ama çok eğlenceliler okudun mu bak biri ne diyor kıvanç yıllardır tubayı bekliyormuş partner olarakamann şu kadının ergen kızlarını bana bulaştırma allahını seversen bundan 2 yıl önce falan beni konuşmaya başlamışlardı saçma sapan iftira atıyorlardı falan![]()
Bize ne anlamda dediysen o anlamdane anlamda![]()
ayol şimdi desterenin partner anlayışı farklı. totoşun partneri en az 7-8 çocuk doğurabilmeli, fantezilere açık olmalı falanBize ne anlamda dediysen o anlamdabizim her zaman partnerimiz vardir
![]()
tövbe estafurullah neyse ben yatıyorum sana allah akıl fikir versinayol şimdi desterenin partner anlayışı farklı. totoşun partneri en az 7-8 çocuk doğurabilmeli, fantezilere açık olmalı falanseninki de farklıdır
misal @Çiğdem- kendi göğsünden daha büyük göğüslere sahip erkek istiyor partner olarak
![]()
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.sstövbe estafurullah neyse ben yatıyorum sana allah akıl fikir versin![]()
Ee tabi fantezi önemli ama ben öyle cok sey istemem klasik seyler sadeceayol şimdi desterenin partner anlayışı farklı. totoşun partneri en az 7-8 çocuk doğurabilmeli, fantezilere açık olmalı falanseninki de farklıdır
misal @Çiğdem- kendi göğsünden daha büyük göğüslere sahip erkek istiyor partner olarak
![]()
Başak Eray resmen hazır Kıvançla oynuyorken aşkı memnuyu bi daha çeksinler istiyor gibiben de sevmem uçuankuşu ama bu defa mantıklı bişi demişler Tuba tüm partnerlerini batırdı kıvanç da kurt seyitten sonra dikkat etmeliay neyse okuyup okuyup gülüyorum justin bieber fanları gibiler
Ekli dosyayı görüntüle 51615 Ekli dosyayı görüntüle 51616 Ekli dosyayı görüntüle 51617 Ekli dosyayı görüntüle 51618
kimin kem gözleri bunlarStar TV'nin trajedisi bitmiyor![]()
İki nefret kusup çıkıcam mani olmakimin kem gözleri bunlar![]()