Sivasspor 2-3 Galatasaray | Trendyol Süper Lig 15. Hafta Maçı

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
GS 1 gol daha atmış. 2 puan alıyorum yarışmadan. Tamam artık kimse gol atmasın, amin. :D

Maçın başında 10 kişi kalmamıza rağmen Sivas soğuğunda kazanmasını bildik, tebrikler Aslanlar. Fener’in kaybetmesi takımı iyice iştahlandırmış belli. Puan farkı 6’ya çıktı.

Bu güzel konuyu açan @Dosi 'ye teşekkürlerimi sunuyorum harikasın muhteşemsin :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Maçın başında 10 kişi kalmamıza rağmen Sivas soğuğunda kazanmasını bildik, tebrikler Aslanlar. Fener’in kaybetmesi takımı iyice iştahlandırmış belli. Puan farkı 6’ya çıktı.

Bu güzel konuyu açan @Dosi 'ye teşekkürlerimi sunuyorum harikasın muhteşemsin :Z
Bülent uygun. Geçen sene Sivas’ta feneri şampiyonluktan et
Eski fenerliler feneri şampiyonluktan eder
Umarım Bodrum yener

Acilen Manaj pozisyonun VAR konuşmaları açıklansın. Siyah kartlık pozisyonu nasıl sarı ile geçiştirdiler dinlemek istiyorum. Kasten adam yaralamaktan dava edilecek harekete kırmızı vermedi adam.

• Sinir Bozucu
Reactions: Damien Duff
Muslera çok fazla gol yemeye yemin etmiş :A
Muslera bu çok formsuz bu sene. Maç kurtaramıyor artık, gelen pozisyonların hepsini yiyor. Yaşlandı da artık, sezon sonu bırakacak sanırım futbolu.

Okan hocanın Jelert'i niye tercih etmediği de bu maçla birlikte anlaşılmış oldu. Çok güçsüz bir oyuncu.

• Sinir Bozucu
Reactions: Damien Duff
Muslera bu çok formsuz bu sene. Maç kurtaramıyor artık, gelen pozisyonların hepsini yiyor. Yaşlandı da artık, sezon sonu bırakacak sanırım futbolu.

Okan hocanın Jelert'i niye tercih etmediği de bu maçla birlikte anlaşılmış oldu. Çok güçsüz bir oyuncu.
totem yapma @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully

Süper kupa maçından sonra değiştirilmeliydi bence :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully