Site Anasayfası Yenilendi (Yeniden - 28 Mart)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu sefer daha geniş ve eskisine göre daha kaliteli olmuş.

Özellikle haberlerin kapak fotoğraflarının yukarıyı tamamen kapaması çok güzel. Eskisinde sağ tarafta haberler oluyordu karışık görüntü vardı.

Eline sağlık @OzaN

ilk yukardaki buyuk resimli yer çok güzel olmuş alt tarafaki resimler v yazılar sığmayınca kötü örüntü vermiş
Oralarda düzelirse fıstık gibi kız olur valla
Eline sağlık @OzaN

Bana yenilenmeyen şey söyleyin.
Alışamadım bu değişime çok fazla geldi.

Ben eski sistemleri seviyorum yenilikten çok keyif alan birisi değilim.
Şimdiye kadar ne eklense ne değişse alışamayıp memnun olamamışımdır.

Ilk basta tepki verenler az degildi zaten, zamanla herkes alisti. Bende uzun zaman vbulletin'li forumlarin yönetiminde takilmistim, XenForo'da gayet iyi.

@OzaN calisiyor

@OzaN konuya girince gözlerine inanamayacak. Konuda uzun bir aradan sonra giren ve girdiği anda şaşkınlığa uğrayan, foruma birden alışamayan @Prncss.. isimli üyemizi görecek. Bakalım neler yaşanacak, hep birlikte göreceğiz.

Akşam görüştük bile haberin yok.

Ozan gözünü seveyim daha az çalış.
Bak alışamayanlar var!
Suç sende. Ben alıştıra alıştıra yaptım yenilikleri ama sen alıştırma faslını kaçırdın.

Akşam görüştük bile haberin yok.

Suç sende. Ben alıştıra alıştıra yaptım yenilikleri ama sen alıştırma faslını kaçırdın.
Haberim var da, haberim yokmuş gibi davrandım. Görünce şaşırmışsındır yani, onu demek istiyorum.

Anaysayfa çok güzel olmuş ellerinize sağlık valla.... forum iyi hoşda tek sıkıntı çoklu etikey yapmada sanırım baya bir zorluyor.....

Bir kez daha yenilendi anasayfa.

Bu kez alt kısımlar yenilendi.

Daha bitmedi, yenilenmeye devam edecek anasayfa.

Sağ bloğa etkinlikler kısmı eklendi. Neler Yeni kısmının özeti niteliğinde, sadece üyelere gözükecek.
Böylece birazcık hareketliliği artmış oldu sanırım.