Sinemacılar 'Beni Böyle Sev''in Peşinde!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Trt 1 ekranlarında seyircisiyle buluşan, başrollerini Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Burcu Altın ve Bala Atabek gibi isimlerin paylaştığı dizi olan ''Beni Böyle Sev'' başarısına bir yenisini daha katmışa benziyor.

Antalya Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülen Zeynep Çamcı ile birlikte Alper Saldıran, Eda Ece ve Umut Kurt gibi isimlere sinemacılardan teklifler gelmeye başladı ancak onlar ilk etapta bu teklifleri reddettiler.

Çünkü sezonun sonunda BSK Film imzalı sinema filminde bu isimler bu formatta bir filmde yer alacaklar.

beniboyle_zps6f749e26.jpg

Tebrik ederim. Umarım çekecekleri film gişede iyi gider.

Tüm oyuncuları çok iyi, çok tatlılar. :bhr:
Filminde, dizideki gibi şarkıları olursa kesin giderim bende. :Z

Çok iyi bir haber. :D Dizi çok başarılı, sarıyor insanı. :D Özellikle Zeynep Çamcı. :bhr: Filmi de olur umarım. :D

Gişede kötü gidecek bence basarilar :)
İzleyici kitlesi hazır zaten, bence muhteşem gitmese de iyi sonuçlar alır... :)

Hem filmin çekimleri bile başlamamışken ve hakkında birçok şey belli değilken neden gişe tahmini yaptığımızı da anlayabilmiş değilim. Bekleyelim, görelim... :)

TNS sistemine bakarak karar verdiğini düşünüyorum ben de. Dizinin azımsanmayacak kadar büyük bir kitlesi var. :)

Her film gişe filmi değildir zaten bu film rahatlıkla pek çok izleyiciyi çekebilir. :)

Aımsamıyorum ama gişede 1 milyonu geçeceğinide düşünmüyorum.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919