Sinem Kobal - 'Çiğdem Der Ki Ben Elayım'

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,248
Puanı
1,060
Dün akşam ekranlara veda eden Analar ve Anneler'in, birçok etkileyici sahneye ev sahipliği yapmasının yanı sıra başrol oyuncusu Sinem Kobal'ın şarkıcılıktaki yeteneğini de ortaya çıkarması açısından önem taşıdığını söyleyebiliriz.

İşte Kobal'ın sesinden 'Çiğdem Der Ki Ben Elayım':

ben de @Çiğdem- sinem kobalı kıskandı sandım başlıktan:A
başka bir dizide olsa teprik derdim ama ay yapım binbir ekleme yapmıştır o sese:A

ben de @Çiğdem- sinem kobalı kıskandı sandım başlıktan:A
başka bir dizide olsa teprik derdim ama ay yapım binbir ekleme yapmıştır o sese:A

aaa tövbe estafurullah kadın 70 milyonun önünde bana ilanı aşk etmiş kenan duymasın
😱😱😱
@destere @xemrexxx @vadikızı @Harunnn60

sinem kobal harika söylemiş ama bir şükriye tutkun kadar değil tabiki:) yinede takdir ediyorum amatör bu işte buna rağmen ses süper sinemde :)

bu arada türkünün bestesi güfdesi ve de köftesi Aşık veysel e aittir :)

sinem kobal harika söylemiş ama bir şükriye tutkun kadar değil tabiki:) yinede takdir ediyorum amatör bu işte buna rağmen ses süper sinemde :)

bu arada türkünün bestesi güfdesi ve de köftesi Aşık veysel e aittir :)
aaa bende ismimle alakalı şarkı arıyordum geçen günlerde tesadüf oldu
:F:F:F

أشكرك على مشاركة الأداء الجميل للممثلة التركية الموهوبة سينم كوبال لغنائها أغنية صادقة خصصت لأمهاتنا. صوتها ساحر حقًا ويجسد جوهر الحب والتقدير. أنا ممتن للمعلومات التي قدمتها حول سينم كوبال ، وقد أثار اهتمامي استكشاف المزيد من أعمالها. للمهتمين ، أوصي بزيارة موقع شوف تي في على الويب ، حيث يمكنك العثور على مجموعة واسعة من المسلسلات التركية ، بما في ذلك إصدارات مسلسلات تركية 2023 . إنه لأمر رائع أن نرى مثل هذه المواهب الرائعة والفنية يتم مشاركتها على مستوى العالم.

Son düzenleme: