Sinem Ünsal 'Elbet Bir Gün'ü Anlattı! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,873
Reaksiyon puanı
57,066
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
qjkoehx.jpeg


Sinem Ünsal 'Elbet Bir Gün'ü anlattı!

Yapımcılığını Most Production'un üstendiği, proje tasarımını ile yönetmenliğini Gül Oğuz'un yapığı ve çekimleri tüm hızıyla devam eden dizide Sinem Ünsal; hukuk mezunu, savunma sanatları eğitimi almış ve evli bir kadın karakteri ile izleyici karşına çıkacak.

Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk ile başrollerini paylaştığı diziyi Ünsal, şöyle anlatıyor:
Şimdiye kadar izlemediğiniz bir Sinem göreceksiniz. Projenin beni en heyecanlandıran yanlarından biri tam da bu. Öncelikle ismi (Gizem) gibi bir kadın olduğunu söylemeliyim. Geçmişiyle geleceği arasında uçurum yaratmış kendi hayatında. Yarattığı bu büyük farklılığa adaptasyonu, hayatta kalabilme çabası, sevdikleri için yaptıkları… Öyle çok şey sayabilirim, o kadar çok sevdim ki Gizem’i… Ama en çok hayran olduğum yanı; çok güçlü bir karakter olması.

Sıfırdan kurdukları dünyalardaki insanların geride bırakmaya çalıştıkları sırlardan haberleri yoktur. Bir tarafta her şey rayında gibi görünürken diğer tarafta evliliklerinin ortasına bomba gibi düşen bu sırlar yüzünden fırtınalar kopuyor diyelim ve ilk bölüm için sabırsızlıkla bekleyelim bence.
Elbet Bir Gün, yakında FOX'ta!
 
  • Harika
Reactions: Yakamoz-Asi

Yakamoz-Asi

Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,230
Reaksiyon puanı
29,160
Puanı
1,061
Diziye sans verme sebebim olabilirsin Sinem. :love1::love1::love1:
Karakterini begendim bende. Ve anlatis sekli de karakterini resmen icine sindirmis, yasamis gibi. Sevdim. :D
 

sanrikent

Üye
Katılım
4 Eylül 2021
Mesajlar
204
Reaksiyon puanı
33
Puanı
29
bu dizi elde patlar. burak ve şebnem son yıllarda neye el atsa çöküyor. bu kızında bir uğurunun olduğunu düşünmüyorum. mucize doktorda çok donuktu.