100 değil de bir sefer 1 saat içinde 30 tane olmuştu.ahahahah @Yakamoz-Asi bu konuda uzman 100 tane ileşi varmış
evin ortasında topluca toplanıyor sinekler ozaman elektirikli süpürgeyle çekiyorum ben onları tamamen kendi icaadım çekim gücü kuvvetliyse eğer elektirik sübürgenin borusuna toplayabiliyorsun o sinekleri
büyük kara sinek olunca zor ama onuda terlikle kovalıyorum
Belediyenin sıktığı ilaçtan sonra sapıtıp odama dalıyorlar, oradan oraya vurma şansıda bırakmıyor ki meret, zorla öldürtücek kendini bana.
ahahahah @Yakamoz-Asi bu konuda uzman 100 tane ileşi varmış
evin ortasında topluca toplanıyor sinekler ozaman elektirikli süpürgeyle çekiyorum ben onları tamamen kendi icaadım çekim gücü kuvvetliyse eğer elektirik sübürgenin borusuna toplayabiliyorsun o sinekleri
büyük kara sinek olunca zor ama onuda terlikle kovalıyorum
Mesajları cevaplama seriliğine hayranım fakat, cümlelerin çok ters oluyor bazen. İlaçlamazsa daha aşırı şeyler olur.Aynen belediye sikmasin su ilaci
oda iyi taktik bazen bende uyguluyorum süpürge taktiği ni 😉
Saol cok seri sekilde cevaplarim herkese yetisirim her konuda bu yuzden Ozan beni en cok mesaj yazanlar listesiden atti beni ama herkese yetisiiyorum. Cumlelerin ters oluyor ne demek gercekten ozur dilerim cok ters bisey soylediysem.Haklisin ilaclamazsa daha kotu seyler olur ama eve giriyolar ilaclayinca. 😉Mesajları cevaplama seriliğine hayranım fakat, cümlelerin çok ters oluyor bazen. İlaçlamazsa daha aşırı şeyler olur.
Sen her konuda ki her mesaja cevap yazmaya çalıştığın için Ozan öyle birşey yapmıştır yoksa niye yapsın adam, bazen görüyorum muhabbetler felan dönmeye başlıyor vs vs uzuyor asıl konudan uzaklaşıyor. Dikkat edersen öyle zamanlarda sıkıntı olmaz. Kendisine sorsan anlatırdı zaten.Saol cok seri sekilde cevaplarim herkese yetisirim her konuda bu yuzden Ozan beni en cok mesaj yazanlar listesiden atti beni ama herkese yetisiiyorum. Cumlelerin ters oluyor ne demek gercekten ozur dilerim cok ters bisey soylediysem.Haklisin ilaclamazsa daha kotu seyler olur ama eve giriyolar ilaclayinca. 😉
Sen her konuda ki her mesaja cevap yazmaya çalıştığın için Ozan öyle birşey yapmıştır yoksa niye yapsın adam, bazen görüyorum muhabbetler felan dönmeye başlıyor vs vs uzuyor asıl konudan uzaklaşıyor. Dikkat edersen öyle zamanlarda sıkıntı olmaz. Kendisine sorsan anlatırdı zaten.
Hergün 00.00'da haxball'a girip 3'te çıkıyoruz. Ondan sonrada sabahcı ekibe kadar kimse olmaz burada. Chat'e ekle milleti öyle muhabbetini yap, sıkılmazsın o şekilde etkinliklere katıl vs vs. Az mesaj yaz değerli olsun adın yürüsün mantıken.Evet biliyorum oyle oldugunu zaten haklida buluyotum biraz ama canim sıkiliyor panpa bnmde mesela su saatte forumda kimse yok bnde daha once ilgimi çekmeyen konulara bakiyorum.kendisi beni pek sevmez sosarsam cevaplamaz yani.
Ay bak yine konu disina ciktik seninde basini yakacagim
Haklisin oyle yapabilirim neyse iyi gecelerHergün 00.00'da haxball'a girip 3'te çıkıyoruz. Ondan sonrada sabahcı ekibe kadar kimse olmaz burada. Chat'e ekle milleti öyle muhabbetini yap, sıkılmazsın o şekilde etkinliklere katıl vs vs. Az mesaj yaz değerli olsun adın yürüsün mantıken.