Yaptığı şarkılarla, müzik piyasasında kendine sağlam bir yer edinen Sinan Akçıl, şimdi de kariyerine solist olarak bir adım daha ekledi. Twitter üzerinden ve fan clup üyelerinin ortak olarak belirlediği 'Kalp Sesi'ni albüm adı olarak belirleyen Akçıl, ilk albümümde müzikseverler kalp atışlarımam daha yakından tanık olacak dedi.
Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan ve Almanya'daki müzik marketlerde yerini alan 'Kalp Sesi' adlı albümünde Sinan Akçıl 'Cumartesi' şarkısında Ajda Pekkan ile, 'Atma' ve 'Södürülmez İstanbul' şarkılarında Hande Yener ile, 'Bi'şey Olmaz'da İzel ile 'Bana Uyan' şarkısında Ziynet Sali ile, 'Şampiyon' şarkısında da Balkanların divası oalrak anılan Teodara ile düet yaptı.
Albümün mixleri Almanya'nın ünlü stüdyosu Hansa Stüdyolarında yapılırken, Bi'şey Olmuş adlı şarkıya da Berlin Senfoni eşlik etti. Albümün fotoğraf çekimleri ise Kemal Doğulu tarafından İstanbul ve Amsterdam olmak üzere iki farklı şehirde gerçekleştirildi.
1.Bi'şey Olmuş (Feat.İzel)
2.Cumartesi Dance Mix (Feat.Ajda Pekkan)
3.Atma (Feat.Hande Yener)
4.Bana Uyan (Feat.Ziynet Sali)
5.Şampiyon (Feat.Teodora)
6.Söndürülmez İstanbul (Feat.Hande Yener)
7.Bi'şey Olmuş (E.K.Remix)
8.Atma (Yalçın Aşan Remix)
9.Cumartesi Club Mix (Feat.Ajda Pekkan)
10.Şampiyon (Solo)
11.Atma S.Ç. Remix
12.Cumartesi Dance Mix (Feat.Teodora)
13.Cumartesi Club Mix (Feat.Teodora)
14.Bana Uyan R&B Versiyon (Feat.Elif Kaya)
Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan ve Almanya'daki müzik marketlerde yerini alan 'Kalp Sesi' adlı albümünde Sinan Akçıl 'Cumartesi' şarkısında Ajda Pekkan ile, 'Atma' ve 'Södürülmez İstanbul' şarkılarında Hande Yener ile, 'Bi'şey Olmaz'da İzel ile 'Bana Uyan' şarkısında Ziynet Sali ile, 'Şampiyon' şarkısında da Balkanların divası oalrak anılan Teodara ile düet yaptı.
Albümün mixleri Almanya'nın ünlü stüdyosu Hansa Stüdyolarında yapılırken, Bi'şey Olmuş adlı şarkıya da Berlin Senfoni eşlik etti. Albümün fotoğraf çekimleri ise Kemal Doğulu tarafından İstanbul ve Amsterdam olmak üzere iki farklı şehirde gerçekleştirildi.
1.Bi'şey Olmuş (Feat.İzel)
2.Cumartesi Dance Mix (Feat.Ajda Pekkan)
3.Atma (Feat.Hande Yener)
4.Bana Uyan (Feat.Ziynet Sali)
5.Şampiyon (Feat.Teodora)
6.Söndürülmez İstanbul (Feat.Hande Yener)
7.Bi'şey Olmuş (E.K.Remix)
8.Atma (Yalçın Aşan Remix)
9.Cumartesi Club Mix (Feat.Ajda Pekkan)
10.Şampiyon (Solo)
11.Atma S.Ç. Remix
12.Cumartesi Dance Mix (Feat.Teodora)
13.Cumartesi Club Mix (Feat.Teodora)
14.Bana Uyan R&B Versiyon (Feat.Elif Kaya)