Sina Koloğlu'dan Reyting Sistemi Yorumu !

o zaman o dönem 20 alanların şimdi ki reytingi 7-8 dir senin mantığına göre demi

o zaman o dönem 20 alanların şimdi ki reytingi 7-8 dir senin mantığına göre demi
zaten öyle olmadı mı
öbgz 20 lerden 8 e düştü vadi 22 yi görmüştü 14 alıyor şimdi en yüksek ortalaması 12
my 12-13 ortalamdan 8-9 a düştü

Bende sana dedim şefkat tepe saatine yorum yapmadığını cumartesi tüm güne yakın stv programları yüksek reyting aldı diye insan bakar 1 saat dizi yoksa uzar tüm gün şefkat tepeyi beklemez ki)))

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaten tüm gün şefkat tepeyi beklese küçük kıyamet 2-3 değil 6-7 falan alırdı aga

o zaman vadinin 16 sı agb de 30 dur doğru mu
)))
ne bileyim 2 şirket de olsaydı da ölçseydik
ayrıca o zamanla bu zaman bir değil net yorum yapamayız ama reytinglerde genel düşüş olduğu ortada
vadi 22 reytingle 56 share almış öbgz 27 reytingle 56 share almış net sonuç çıkmaz

kendinle acayip çelişiyosun ya

Hacı 10 lara 15 lere bakma bir dizi bir hafta da %50 artıp düşüyordu birden))) akasya durağında da gariplik diz boyuydu. Sen o zamanlar kanal d dizileri kaliteli dedinya ben ondan akasya durağının reytingini verdim. Ayrıca hiç 7_8 reyting kötü değildi 10 reytingi gören dizi bu zaman da nadirdi.

Bence TNS diyorki küçük kıyamet diye bişey olmaz ilk önce adını değiştirsin kıyamet günü yapsın diyor o zaman yükselirdi oda 1 oynardı çünkü kıyametin küçüğü büyüğü olmaz diyor bildiğimiz tek kıyamet vardır oda dünyanın sonu

@takas @xemrexxx

kendinle acayip çelişiyosun ya
ne alaka o sistemde 5 reytin oynama olabilir tns de 2 reytinglik oynamaya denk bu

o sistemde 7-8 alan dizi biterdi şimdi haftalıkta ilk 5 e gşrme şansı var

o sistemde öbgz 27 kv-kvp 20 my 13-14 alabiliydi tns de öbgz 8 kv-kvp 12-13 my 8-9 alıyor yani düşüş ortada toptan bir düşü var sistemden kaynaklı ben çelişki göremiyorum

o zaman kanal d tutacak diziyi cımbızla seçer gibi bulurdu şimdi aynısını star yapıyor
aşk ve ceza bitmişti sanırsam o zamanlar şimdi baş üstünde taşırdı atv ) ya da kanal d keşanlı ali destanı nı öper başına koyardı

Emre Reytingler den habersizsin salliyon)) aşk ve ceza 2 sezon sonu normal Final yaptı biterken ki reytingi ezel gibi 4 civarında. atv de genelde hep diziler düşerdi o zamanlar ne hikmetse))) gönülçelen de yine 3 reytingle Final yaptı.

Şuan reyting bakımından agn ile tns arasında çok fark yok. Sadece Reytingler genel olarak 2-3 puan dustu o kadar. Kanal d dizileri çok düştüğünde senin gözüne aradaki fark büyük gözüküyor)))))

kanal d dizilerinin düşmesi ile bir alaka kuramadım kanal d nin yeni dizilerinden bir çalıkuşunun tutmasını bekliyordum ötekilerden bir şey beklediğim yoktu
intikam düşecekti zaten dizide başrol kime aşkık belli değil,bir şirket geldi kimdir necidir bilmiyoruz bu dizi ag de de düşerdi
yd geçen sene de böyle düştü vasfiye takviyesi ile eski hal,ne döndü
yani kanal d ile bir bağlantı kurmuyorum ben

günü ve saati ile oynandıktan sonraki halini söyleme lütfen aşk ve cezanın

Ask ve ceza ilk sezon finali 6ya düştü zaten Nurgülun tüm dizileri ilk sezon sonu düşer))) obzg den sonra dizi tutunamaz oldu pazartesine aldılar ama reyting aynı geldi saliya atv ondan sonra ne koyduysa dağıldı. en yüksek yine aşk ve cezaninkiydi. Hatta tovbeler tövbe vardı 3-4 reyting alırdı atv ısrarla devam etirdi o diziyi

o zaman vadinin 16 sı agb de 30 dur doğru mu
)))
Denek kitlesi diye bi şey var 50 bin mesaj yazıpta bilmiyosundur heralde diyemiyorum, yani bilmen şart. Dua et şu anki kitle vadi için tasarlanmış bi kitle yoksa diğerleri gibi o da düşuk çıkacaktı
)))