kabu edelim intikama sisi benzetmesi güzeldi🙁bu pompy şaka mı yapıyor, ciddi mi konuşuyor anlayamıyorum...
Adam haklı. Denekler genellikle muhafazakar kesimlerden seçildiği için normal böyle sonuçlar.
Araştırdım buldum İntikam mısırın korumasında @cerebrumit @xemrexxx @yakup09 @Bully @sürgünümbu pompy şaka mı yapıyor, ciddi mi konuşuyor anlayamıyorum...
atv deki maçlar türkiye kupası maçları ve genelde önemsiz maçlar oluyo buna bağlamak saçma aga ben bi sorun göremiyorumReytingler seçim sonucu değildir. Reytingler mal satmak isteyenleri ilgilendirir bu sonuçları en çok reklam veren karşı çıkıyordu. Eğer bu reytinglere göre biri reklam verse batar ))). Ben AGB ye karşı çıktım tns nin ilk yılı fena ddgildi ama şimdi tns dalga geçtiğimiz sbt gibi oldu. Sonuçlarda o kadar garip şeyler oluyor ki AGB de bu kadar gariplik 10 yılda zor oluyor mesela An garibi starda ki ve diğer kanallarda ki Maçların absi yuksekken atv de Totali yüksek çıkıyor))) geçen seneden beri durum böyle bunun gibi garip sonuçlar var. Bir gariplik geçen sene kim reytingleri elestirse yukseliyordu))) Dila hanim rahmetli Birand. Tns şimdi daha beter durumda yakında el atilir
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Yakamoz-Asi @sürgünüm de beğenmiyor onları nasıl kanal d ye bağladın çok merak ediyorumatv deki maçlar türkiye kupası maçları ve genelde önemsiz maçlar oluyo buna bağlamak saçma aga ben bi sorun göremiyorum
tns yi beğenmeyenlerin kanal d fan club üyesi olması ne kadar da garip de mi yazık yav
Atılmaz bu Hükümetin istediği sistem buReytingler seçim sonucu değildir. Reytingler mal satmak isteyenleri ilgilendirir bu sonuçları en çok reklam veren karşı çıkıyordu. Eğer bu reytinglere göre biri reklam verse batar ))). Ben AGB ye karşı çıktım tns nin ilk yılı fena ddgildi ama şimdi tns dalga geçtiğimiz sbt gibi oldu. Sonuçlarda o kadar garip şeyler oluyor ki AGB de bu kadar gariplik 10 yılda zor oluyor mesela An garibi starda ki ve diğer kanallarda ki Maçların absi yuksekken atv de Totali yüksek çıkıyor))) geçen seneden beri durum böyle bunun gibi garip sonuçlar var. Bir gariplik geçen sene kim reytingleri elestirse yukseliyordu))) Dila hanim rahmetli Birand. Tns şimdi daha beter durumda yakında el atilir
neyi beğenmiyolarmış onlar izlediğin dizi düşük olunca beğenmezsin bu kadar açık ve net hee bende tam güvenmiyorum vadinin hala 15 üstü olmaması garip tatarın bu kadar düşük alması garip kaçakın hala 6 larda alması garip ve inandırıcı gelmese de yapacak bişey yok@Yakamoz-Asi @sürgünüm de beğenmiyor onları nasıl kanal d ye bağladın çok merak ediyorum
küçük gelin in karadayıyı geçtiği bir sisteme güvenmemek en doğal hakları doksanların bir hafta 4 bir hafta 6 alması çok normal zaten merhamet in 3 lerden 5 e çıkıp tekrar düşmesi (ab de) çok normal şeyler bunlar klişenin dibi dizilerden aşk 3-4 fatih harbiye 6-7 alması çok normal haklısınneyi beğenmiyolarmış onlar izlediğin dizi düşük olunca beğenmezsin bu kadar açık ve net hee bende tam güvenmiyorum vadinin hala 15 üstü olmaması garip tatarın bu kadar düşük alması garip kaçakın hala 6 larda alması garip ve inandırıcı gelmese de yapacak bişey yok
Kanal dcilerin begenmemesi normal ama seslerini çıkarmaya hakları yok zamaninda kanal d nin en dandik dizileri reyting rekoru kırarken konuşacaklar.atv deki maçlar türkiye kupası maçları ve genelde önemsiz maçlar oluyo buna bağlamak saçma aga ben bi sorun göremiyorum
tns yi beğenmeyenlerin kanal d fan club üyesi olması ne kadar da garip de mi yazık yav
senin agb den haberin yok galina bi hafta 5 bi hafta 10 alan dizilerle dolu saçma ve şikeli bi ölçümdü tns de mantık varküçük gelin in karadayıyı geçtiği bir sisteme güvenmemek en doğal hakları doksanların bir hafta 4 bir hafta 6 alması çok normal zaten merhamet in 3 lerden 5 e çıkıp tekrar düşmesi (ab de) çok normal şeyler bunlar klişenin dibi dizilerden aşk 3-4 fatih harbiye 6-7 alması çok normal haklısın
aga sonuçta milli maç türkiye kupası maçıyla bir tutamazsın ki totalde 6 ab de 7 almıştı ne var ki bundaKanal dcilerin begenmemesi normal ama seslerini çıkarmaya hakları yok zamaninda kanal d nin en dandik dizileri reyting rekoru kırarken konuşacaklar.
Yalnız maçlar garip bak en Son İrlanda maçı çok dandikti çoğu iyi oyuncu cagrilmadi adını ilk defa duyduğumuz takımda yedek oyuncular oynadı buna rağmen ab si ile totali arasında 3 Share fark var
sana bir sır vereceğim tam gençlik dizisi değil konusunu bilmediğin diziler hakkında atıp tutmayalım size göre çarşamba zayıf bir gün ama zengin-faki olayı üzerine kurulu fatih harbiye uçuyor kopuyor acun+şt+as varkene aşk my+doksanlar+py ye direnemiyor ne tesadüfsesenin agb den haberin yok galina bi hafta 5 bi hafta 10 alan dizilerle dolu saçma ve şikeli bi ölçümdü tns de mantık var
küçük gelin sadece 1 hafta karadayıyı geçti ve geçebilirde kadınlar full izliyo bunu hde 17 alıyodu küçük gelin 10 alamayacak he saçmalık asıl alamasaydı olurdu
her dizi aynı reytingi alması lazım o zaman aşk ın konusu ne oyuncusu ne herşeyiyle berbat fatih harbiye nin bi konusu var en azından o zaman güneşi beklerken 6-7 alırken foxta ki sana bir sır vereceğimin de 6-7 alması lazım aynı ergen dizileri ya
bişeyi savunuyosun bari mantıklı savun o kadar saçmalıyosun ki gülmekten yazamıyorum git bi agb ye bak sonra gel
aga sonuçta milli maç türkiye kupası maçıyla bir tutamazsın ki totalde 6 ab de 7 almıştı ne var ki bunda
ee burdaki sorun ne o zaman dandik diziler yapan kanal d bocalıyor açık ve netsana bir sır vereceğim tam gençlik dizisi değil konusunu bilmediğin diziler hakkında atıp tutmayalım size göre çarşamba zayıf bir gün ama zengin-faki olayı üzerine kurulu fatih harbiye uçuyor kopuyor acun+şt+as varkene aşk my+doksanlar+py ye direnemiyor ne tesadüfse
hangi dizi bir hafta 5 diğer hafta 10 almış vışşhhh ilk bölümler dışında birfden yükselme olmaz
ayrıca agb zamanı kanal d dizileri sağlamdı şimdi o sağlamlık star a geçti kadro-senaryo her şeyi iyi seçiyorlar o yüzden star ın her dizisi tutmaya başladı atv-kanal d hala agb de kalmış durumda
TNS de gariplikler tek bu değil ki ki bu ufak bir sorun. Sende iyi biliyon tartış bunu. Şefkat tepenin yeni sezon ilk bölümünün yayınlanacağı söylenen gün stv nin çoğu programının reytingi artmıştı. Ama şefkat tepe yayinlanmmasina ragmen o gün çoğu stv programları uçuşa geçmişti))) yine doksanların tam gün değiştireceğini hafta içerikte bir degisiklik olmamasına rağmen artış gösterip carsambada kalması bana göre en garibi. Nasıl oldu da tam gün degistirecekken 6 reytinge tırmandı anlayana aşk olsun)))senin agb den haberin yok galina bi hafta 5 bi hafta 10 alan dizilerle dolu saçma ve şikeli bi ölçümdü tns de mantık var
küçük gelin sadece 1 hafta karadayıyı geçti ve geçebilirde kadınlar full izliyo bunu hde 17 alıyodu küçük gelin 10 alamayacak he saçmalık asıl alamasaydı olurdu
her dizi aynı reytingi alması lazım o zaman aşk ın konusu ne oyuncusu ne herşeyiyle berbat fatih harbiye nin bi konusu var en azından o zaman güneşi beklerken 6-7 alırken foxta ki sana bir sır vereceğimin de 6-7 alması lazım aynı ergen dizileri ya
bişeyi savunuyosun bari mantıklı savun o kadar saçmalıyosun ki gülmekten yazamıyorum git bi agb ye bak sonra gel
aga sonuçta milli maç türkiye kupası maçıyla bir tutamazsın ki totalde 6 ab de 7 almıştı ne var ki bunda
kanal d deki diziler süepr diyen mi var şu an kanal d de iyi olmayan diziler tutuyor aynı seviyedeki diğer diziler diğer kanallarda coşuyor sorun da burada hde nin 15-17 aldığı dönem arka sokaklar 12-16 alıyordu o döneme göre başarılı dizi bulamazsın şimdi vadi bile 20 lere yakın alıyorduee burdaki sorun ne o zaman dandik diziler yapan kanal d bocalıyor açık ve net
agb zamanındaki haftalık artışları sana göstersem ağzın açık kalır bir haftada 5 reyting artan diziler mi derdin 5 reyting düşen diziler mi dersin her türlü şike vardı sen şimdi küçük gelini örnek veriyon kadınlar ilziyo kardeşim izliyo ben izlemiyorum ama ailem babannem annem yengem izliyo işte kadınlar seviyo ve 9-10 alıyo bunda ne olabilir hde 15-17 alıyodu konusu çok mu farklı
Senin AGB den haberin yok ezeli ezel olduğu dönemde arka Sokaklar bir hafta 15reyting almıştı ertesi hafta 100 düşmüştü))) yine akasya Durağı 10reytingden aşağı almadı kaliteli ya dizileri ondan)))sana bir sır vereceğim tam gençlik dizisi değil konusunu bilmediğin diziler hakkında atıp tutmayalım size göre çarşamba zayıf bir gün ama zengin-faki olayı üzerine kurulu fatih harbiye uçuyor kopuyor acun+şt+as varkene aşk my+doksanlar+py ye direnemiyor ne tesadüfse
hangi dizi bir hafta 5 diğer hafta 10 almış vışşhhh ilk bölümler dışında birfden yükselme olmaz
ayrıca agb zamanı kanal d dizileri sağlamdı şimdi o sağlamlık star a geçti kadro-senaryo her şeyi iyi seçiyorlar o yüzden star ın her dizisi tutmaya başladı atv-kanal d hala agb de kalmış durumda
yav sana 541684 kere söyledim hala aynı konuyu anlatıyon şefkat tepe o gün ertelendi bi hafta millet yeni bölüm var sanıyodu hatta biz de açmıştık sonra baktık ertelenmiş o sırada küçük kıyametti sanırım 2 reyting falşan aldı bu mu yaniTNS de gariplikler tek bu değil ki ki bu ufak bir sorun. Sende iyi biliyon tartış bunu. Şefkat tepenin yeni sezon ilk bölümünün yayınlanacağı söylenen gün stv nin çoğu programının reytingi artmıştı. Ama şefkat tepe yayinlanmmasina ragmen o gün çoğu stv programları uçuşa geçmişti))) yine doksanların tam gün değiştireceğini hafta içerikte bir degisiklik olmamasına rağmen artış gösterip carsambada kalması bana göre en garibi. Nasıl oldu da tam gün degistirecekken 6 reytinge tırmandı anlayana aşk olsun)))
o zamanla bu zaman bir mi o zamanalr 7-8 reyting alan dizi sene sonunu görememe ihtimali ile karşı karşıyaydı şimdi o reytingi alan 3 sene devam eder kafadan o zamanın 5 reyting oynaması şimdinin 2 reyting oynamasına denkSenin AGB den haberin yok ezeli ezel olduğu dönemde arka Sokaklar bir hafta 15reyting almıştı ertesi hafta 100 düşmüştü))) yine akasya Durağı 10reytingden aşağı almadı kaliteli ya dizileri ondan)))