Star Sil Baştan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Yiğitt 1-2 dakikasına denk geldim. AKP'ye de ciddi gönderme vardı. Bizim vergilerimizle o helikopterleri aldınız falan diyorlardı. Bir iki tane daha vardı ama hatırlamıyorum.
Facede falan da gördüm sürekli gönderme yapılıyormuş zaten
AD'de de yapıyordu
İyi demiş , tekrarı olursa izleyebilirim
Hatta başlar birazdan hazır olamda

Facede falan da gördüm sürekli gönderme yapılıyormuş zaten
AD'de de yapıyordu
İyi demiş , tekrarı olursa izleyebilirim
Hatta başlar birazdan hazır olamda
gani müjdenin hükümetle başı dertte muhalefet yapıyor diye gani müjdede lise sona başlıyor yalandan dosya açmışlar rüşvetle geçti diye

Valla bilmiyorum. @Forumdash falan sıkıcı diyordu ama olumlu yorumlar olursa tekrarı izlenilebilir sanırım.
1 saat filan izledim sıkıcı geldi bana bir de şu Okan Bayulgenin tv8 de cıkardiği itici birisi var onada rol abanılmış resmen, kendisini sevmem + bi etki daha
yinede izleyin ilk bölümleri yorumlara aldanmayın derim

yasanmış olsa da ganinin saçmalamış. mantıksızlık mantıksızlık üzeri.. sergen yada manken ya da mütahi neden liseyi bitirsin adamlar paraya para demiyor ))) hadi avukatı anlarımım ona diploma lazım da diğerleri saçma olmuş. hele öğrentmeni yıllar sonra itiraf etmesi sonra hemen ismini basına vermesi olmamış neden bunu açıklarsın sonra ismini söylemezsin sonra nedne kızarsın ? bakan zaten haksız yere geçmedeiğini bilmiyor aileleri söylememiş ????? neden aileler çocuklara bunu söylemz , aileler nasıl sınıfta kalacaklarını ögredi de çocukların haberi olmadı . hadi diyelim öğretmen isimleri verdi bunun ispatı nerde . sınav kağıtları çoktan toprak olmuştur

gani müjdenin hükümetle başı dertte muhalefet yapıyor diye gani müjdede lise sona başlıyor yalandan dosya açmışlar rüşvetle geçti diye
kim bunu dediyse seni fena keklemiş. kim tutar yazılı kağıtlarını on yıl. bütün ögretmenler 2 ay sonra ayzılı kagıtlarını atar))) yazılı kagıdına itirazın belli bir süresi var

İzleyesim geldi izledim. Cumartesi tam eğlence günü bu dizi iş yapar zirveyi bile zorlayabilir.

Çok iyi bir dizi diyemem ama sardı yani tipik Gani dizisi.
Önder Açıkbaş ve Sergen güldürdüler baya. Emre Kınay ve Dilara Gönder de yakışmışlar onlar da iyilerdi. Murat Dalkılıç biraz kasmış kendini oynarken doğal gibi durmuyordu.

İkinci bölümüne de bakılır gibi.

Sergen güldürdü.
Eğlenceli bir bölüm olacak gibi bekliyoruz.

Böyle bir dizide dahi böyle sahnelere geçtiler. Çok dikkat çekici o yönden.
Öpüşme sahneleri böyle bir diziye uygun mu değil mi bilmiyorum ama artık her dizide var yani bu sahneler.
Şu an öpüşmenin olmadığı dizi hemen hemen yoktur diye düşünüyorum. İstisnalar elbet olabilir.

Genelde komedi dizilerinde olmuyor. Hatta Gani Müjde'nin işlerinde pek rastlamadım. O açıdan dikkat çekici, ilginç yani.

Genelde komedi dizilerinde olmuyor. Hatta Gani Müjde'nin işlerinde pek rastlamadım. O açıdan dikkat çekici, ilginç yani.
Evet Gani'nin dizilerinde ben de fazla rastlamadım.
Ama öpüşecekmiş gibi gösterip öpüştürmediği oluyor Gani'nin Sil Baştan'da da öyle olabilir.

Dizinin ilk bölümünü bugün bitirdim. Başlar biraz sıkıcıydı ama göndermeler şimdiye kadar gördüğüm diziler arasında en iyisiydi. Sonları zaten çok güzeldi. Gani Müjde şaşırttı şayet. Tabi bu öğrencilerin sakallı ve serbest kıyafetlerle okula gitmesi saçma olarak gözüksede nede olsa dizi diyip geçilmeli bence. Dilara Gönder çok iyi rol yapıyormuş onu gördüm. Bakan ve zengin kro adam bayağı güldürecekler gibi. Sergen oyunculuk yapamıyor ama çabalıyor en azından
Murat Dalkılıç pek varlık gösteremedi.

Diğer bölümlerini izlemeye çalışacağım. Büyük ihtimal bu haftadan itibaren Kiraz Mevsimi'ni zorlayacaktır.

Evet Gani'nin dizilerinde ben de fazla rastlamadım.
Ama öpüşecekmiş gibi gösterip öpüştürmediği oluyor Gani'nin Sil Baştan'da da öyle olabilir.
Orası öyle tabi. O anda birisi çıkar, o büyü bozulur. Oyuncularda ilginçlik yok tabi ki. Dilara Gönder'i o sahnelerde gördüm.