Eski kadrosuyla ingilterede ben bile çekemem inci Türkay ingilterede 100 trilyon sterling maliyeti ediyor @Çiğdem
------
@Gerekli24
Eski kadrosuyla ingilterede ben bile çekemem inci Türkay ingilterede 100 trilyon sterling maliyeti ediyor @Çiğdem
Sen geç kalmışsın
Sihirli annem ingilterede çekilse zaten bu dizinin İrlanda maliyeti 100 milyon Euro 2000 EURO pcr testi 5000 EuroSen geç kalmışsın
Sen geç kalmışsın
Sen ingiltere çek @pompy sen yaparsınSihirli annem ingilterede çekilse zaten bu dizinin İrlanda maliyeti 100 milyon Euro 2000 EURO pcr testi 5000 Euro
İngiltere sterling daha pahalı
Aaa ben tünemedim yetişemiyorum artık.
Acunun kızına Twitter’dan küfür etmişler birde İngiltere’yi kim yazacak en az dört bölüm maliyeti karşılamazAaa ben tünemedim yetişemiyorum artık.
Zor bir durum.Acunun kızına Twitter’dan küfür etmişler birde İngiltere’yi kim yazacak en az dört bölüm maliyeti karşılamaz
Bir Yunan mitolojisinde onun gözüne bakan yılan oluyordu yılan gözlü birisiZor bir durum.
yılan mı ıyyBir Yunan mitolojisinde onun gözüne bakan yılan oluyordu yılan gözlü birisi
Pakizede aynen öyle @AteşBöceği @serhatt @Gerekli24 @Doğan @Emre Ozansoy
------
@Tolstoyevski
Medusa mıydıBir Yunan mitolojisinde onun gözüne bakan yılan oluyordu yılan gözlü birisi
Pakizede aynen öyle @AteşBöceği @serhatt @Gerekli24 @Doğan @Emre Ozansoy
------
@Tolstoyevski
Evet oydu @TolstoyevskiMedusa mıydı@Maskeli Fedai
Yanlış cevap @Tolstoyevski doğru cevabı verdimaymun
tm
Eskidendi o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?