İrlanda yemekleri yardım etti belki @EmreCanKaderinde de yokmuş aslında kimi de tedbirini aldıktan sonra yakalanıyor
İğrenç.İşte bu Ekli dosyayı görüntüle 107939 @Emre Ozansoy @EmreCan @kerem @EmreCan sen @slhttnmtl ın patronu perilerin eski prens adayı olacaksın @serhatt @Çiğdem
@slhttnmtl patronu @EmreCan olacak onun sevgilisi Handan virüs emrini verip pergates aşısı oluşturacaklar Biontechi etkisiz yapmak aşı olmayanlar sayesinde @serhatt @Emre Ozansoy @AteşBöceğiİğrenç.
Bu Handan nereden çıktı ya?@slhttnmtl patronu @EmreCan olacak onun sevgilisi Handan virüs emrini verip pergates aşısı oluşturacaklar Biontechi etkisiz yapmak aşı olmayanlar sayesinde @serhatt @Emre Ozansoy @AteşBöceği
Eski Periliçenin oğlunun sevgilisi @serhatt belki @AteşBöceği oynayabilir o karakteri yada @Zeyno @serhattBu Handan nereden çıktı ya?
Bence gelmesin.Eski Periliçenin oğlunun sevgilisi @serhatt belki @AteşBöceği oynayabilir o karakteri yada @Zeyno @serhatt
Faruk benim olmalı.Neden @serhatt
------
Ekli dosyayı görüntüle 107955 Reyyan peri böyle görünüyor Buda yanındaki eski sevgilisi Faruk @serhatt @Çiğdem
Yorumun ne görümününe
Yazmazsa kendi reyting kaybeder.
RTÜK yasağı var öyle senaryo İçin Hollanda’da olur @serhattYazmazsa kendi reyting kaybeder.
o bir şekilde ekmek teknesini yürütüyor vlla 10 sene olacak az kaldıYazmazsa kendi reyting kaybeder.
Ben de şaşkınım.o bir şekilde ekmek teknesini yürütüyor vlla 10 sene olacak az kaldı
Sen bu @eskici @serhatt ı @xemrexxx i falan alıp götürsene hollandaya çekimeRTÜK yasağı var öyle senaryo İçin Hollanda’da olur @serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?