Ordakı tutku değilmi 😱
Ordakı tutku değilmi 😱
Değil kuzenin olan Tutku @ÇiğdemOrdakı tutku değilmi 😱
onları hiç izlemedim izlemekte içimden gelmiyor ama emre altuğlu olanlar tamamen batırmış baktınmıSihirli annem 2011 hafta içi her günün uyarlama bölümlerini uyarlamak böyle bir durum yaratmak durumda kaldım @Çiğdem
Onlar Hafta içi Her günkü olan bölümlerinden iyi @Çiğdem @Doğan @Mircan Saye @slhttnmtlonları hiç izlemedim izlemekte içimden gelmiyor ama emre altuğlu olanlar tamamen batırmış baktınmı
Tutku Çiğdem’in kuzeni dizide aslında Sihirli annemin senaristi olsam Dudunun kuzenini getireceğine Betüşün kuzenini getir @Emre OzansoyEline sağlık @pompy
Hollanda'dan neyimiz eksik?Türkiye kaldıramaz Hollanda formu olsa kaldırır @serhatt
------
Korona virüsü üreten cadıyla ortaklık yapmaz senin bu dizide adın Reyyan oldu bu büyük Halan Anzadenin işi Handenin Annesinin işi bu Tutku senin kuzenin oluyor Çocuklar duymasınla bir alakası yok Ayşe ile Ferit’in kızı @Çiğdem @serhatt @eskici @Doğan
Ben olsam Sihirli annemin senaristi Betüşün kuzeni gelmeliydi dudunun kuzeni değil @serhattHee tamam.
Bencede.Ben olsam Sihirli annemin senaristi Betüşün kuzeni gelmeliydi dudunun kuzeni değil @serhatt
Kendin kaşındın.İyi halt ettin
Güzel çözmüşsün olayı
KolaydıKendin kaşındın.Biraz daha kaşınırsan Taksim meydanında gaz döküp seni de yakıcam.
Hep öyle derlerBana zor bir şey yok.
Görmek ister misin?Hep öyle derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?