Hafta içi her gün olmaması İçin böyle yapardım o zaman virüs yoktu @DoğanPakize yok ,Tutkuda yoktu starda
Hafta içi her gün olmaması İçin böyle yapardım o zaman virüs yoktu @DoğanPakize yok ,Tutkuda yoktu starda
Tüm bölümleri uyarlayacak mısınDaha 2011 in Otuz dördüncü bölümündeyim uyarlamada 35 var @slhttnmtl @Doğan
Evet aynen ağladık
Eskicinin Nazlıyla olan düğünü yandı @Çiğdembu gurur duyun büyük dünya lideri Ateş kıvılcımı lakaplı birisinin planı Almanya’da Hamburgta bir evde bomba patlar bir polisin evi Keremin evi olduğundan şüpheleniyor çünkü orda bir bilimci kalıyor ilk aşıyı icat eden Paul weny
Ayy hadi inş alamancı @kerem in evi olması dileklerimle @slhttnmtl @xemrexxx @serhatt @eskici
Virüsleri üreten cadıların lideri yaptı @Çiğdem
Kodese tıkacaklar @kerem ibu gurur duyun büyük dünya lideri Ateş kıvılcımı lakaplı birisinin planı Almanya’da Hamburgta bir evde bomba patlar bir polisin evi Keremin evi olduğundan şüpheleniyor çünkü orda bir bilimci kalıyor ilk aşıyı icat eden Paul weny
Ayy hadi inş alamancı @kerem in evi olması dileklerimle @slhttnmtl @xemrexxx @serhatt @eskici
Ben yaktım tabi. @eskici beni aldatınca ne yapsaydım başka.
Ben öyle bir şey yazarmıyım RTÜK ceza verirBen yaktım tabi. @eskici beni aldatınca ne yapsaydım başka.
Türkiye kaldıramaz Hollanda formu olsa kaldırır @serhattGeberesice.
Korona virüsü üreten cadıyla ortaklık yapmaz senin bu dizide adın Reyyan oldu bu büyük Halan Anzadenin işi Handenin Annesinin işi bu Tutku senin kuzenin oluyor Çocuklar duymasınla bir alakası yok Ayşe ile Ferit’in kızı @Çiğdem @serhatt @eskici @Doğan