Emre Ozansoy
Moderatör
Bir işler açacak gibi.
Bir işler açacak gibi.
BekliyorumSihirli Kız 156.Bölüm Fragmanı
Karanlıklar lordu Perilerden intikam almak istiyor Davutla Firuzenin oğlu aslında istihbarata çalışıyor Davut bir uyuşturucu mafyası üyesidir Türkiye’yi virüslü uyuşturucunun merkezi yapmak istiyor Mahmut’un istihbarata çalıştığını Öğrenen Karanlıklar lordu Davuta haber verince ne olacak Su’yun babası örgüt üyesidir Türkiye’nin istihbaratı Perilerin peşinde sebep periler kendi alanlarına girdi diye Su’yun babası karanlıklar lordundan kurtulsun diye örgüte üye yapmış ama ikiside kötülük yapan yer yeraltı restaurant neden basılamıyor
Aykut’u ve Tolsu bekleyen tehlike ne Sihirli Kız heyecanlı Yeni Bölümüyle Çarşamba Günü Yenisuda @Dosi @Doğan @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @Gizmen @HeisenBerg @12.Adam @Tolstoyevski @xdragxx @slhttnmtl
Çok merak ettim bölümü.Sihirli Kız 156.Bölüm Fragmanı
Karanlıklar lordu Perilerden intikam almak istiyor Davutla Firuzenin oğlu aslında istihbarata çalışıyor Davut bir uyuşturucu mafyası üyesidir Türkiye’yi virüslü uyuşturucunun merkezi yapmak istiyor Mahmut’un istihbarata çalıştığını Öğrenen Karanlıklar lordu Davuta haber verince ne olacak Su’yun babası örgüt üyesidir Türkiye’nin istihbaratı Perilerin peşinde sebep periler kendi alanlarına girdi diye Su’yun babası karanlıklar lordundan kurtulsun diye örgüte üye yapmış ama ikiside kötülük yapan yer yeraltı restaurant neden basılamıyor
Aykut’u ve Tolsu bekleyen tehlike ne Sihirli Kız heyecanlı Yeni Bölümüyle Çarşamba Günü Yenisuda @Dosi @Doğan @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @Gizmen @HeisenBerg @12.Adam @Tolstoyevski @xdragxx @slhttnmtl
Çok garip olacak bana Kulina ve Sulina'yı hatırlattıSerhattın kötü klonu ortaya çıkıyor ismi Şerhat @serhatt @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @slhttnmtl @xdragxx @Tolstoyevski
Aykut’a tehdit var karanlıklar lordundan @slhttnmtl @xdragxx @DosiÇok garip olacak bana Kulina ve Sulina'yı hatırlattı
Star’daki hafta içi her günkü Sihirli anneme göre nasıl olmuş @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Dosi @serhattOrası daha da heyecanlıymış
çok çok daha iyiStar’daki hafta içi her günkü Sihirli anneme göre nasıl olmuş @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Dosi @serhatt
Pakizenin kiminle çalıştığı ortaya çıkmadı Periliçe araştırcağım geldi bulamadı @Dosi @slhttnmtlnerede yapılmış
oha hiç dikkat etmemiştim yeni mi fark ettinPakizenin kiminle çalıştığı ortaya çıkmadı Periliçe araştırcağım geldi bulamadı @Dosi @slhttnmtl
Sihirli annem 2011 in 54.Bölümde ve 61.Bölümdeoha hiç dikkat etmemiştim yeni mi fark ettin