Dönemeyecek bir şekilde yaptılar Çilek i herkesin hafızasından sildi Betüşün kızı oldu adı eda konulduFilmi olursa eski oyuncular dönermi acaba
Dönemeyecek bir şekilde yaptılar Çilek i herkesin hafızasından sildi Betüşün kızı oldu adı eda konulduFilmi olursa eski oyuncular dönermi acaba
Aaa bilmiyordum okadarını cnm çilek değişmiş evet ama eski çilek dolaşıyor sürekli ortada bence çilek ve dudu dönmezseler çekmesinler gerekirse suzanda gelsinDönemeyecek bir şekilde yaptılar Çilek i herkesin hafızasından sildi Betüşün kızı oldu adı eda konuldu
Çilek değildi o ismi eda oldu Çileği gerçek annesi aldı kahin periymiş geleceği göre bilenAaa bilmiyordum okadarını cnm çilek değişmiş evet ama eski çilek dolaşıyor sürekli ortada bence çilek ve dudu dönmezseler çekmesinler gerekirse suzanda gelsin
Film lursa bu pakizemidir nedir olacakmıÇilek değildi o ismi eda oldu Çileği gerçek annesi aldı kahin periymiş geleceği göre bilen
Dudu konusunda pakizeyi dudunun yanından alacak öyle bir durum olmalı zaten yeniden başlarsa
Pera ve Pakize savaşı izleriz Pera bir ölümlüye aşık Pakize karşı çıkar insanlar aldatır diye O da dudu gibi ayırma sihirleri yapar @Çiğdem
Sihirli Annem biriz Pakize pera geldi gerçek hayatta cemin kardeşi buğra özmüldurun kardeşi @Çiğdem kübra özmüldur girdiFilm lursa bu pakizemidir nedir olacakmı
Ohaa dizi çok karışmış cnm boşuna bitmemişSihirli Annem biriz Pakize pera geldi gerçek hayatta cemin kardeşi buğra özmüldurun kardeşi @Çiğdem kübra özmüldur girdi
tvr si iyiydi ama sabah 10 daOhaa dizi çok karışmış cnm boşuna bitmemiş
Bu dizi çocuk dizisiydi ağırlık yanı okul saatinde kim izleyecekti cnmtvr si iyiydi ama sabah 10 da
Ben seni öldürcemAnlamadım @serhatt mı öldürücek onumu öldürücekler
SENİ DE ÖLDÜRECEMKocamı öldürücekmişsin 😱😱😱
@pompy Değişmedikçe ölmemSENİ DE ÖLDÜRECEM