Tff başkan yardımcısı ve beşiktaş kongre yöneticisi
Aaa onu bilmiyorum cnm size bişi yaptı sanırımTff başkan yardımcısı ve beşiktaş kongre yöneticisi
evet yaptı rakiplere para verdiAaa onu bilmiyorum cnm size bişi yaptı sanırım
Tövbe bismillah suç değilmi 😱😱😱evet yaptı rakiplere para verdi
Adam hakemleride ayarladı video Hakemi izleyen OTövbe bismillah suç değilmi 😱😱😱
Aaa Beşiktaşta olsa kim olursa olsun hak yemesin tabi cnmAdam hakemleride ayarladı video Hakemi izleyen O
Fenerin bu yıl baya hakkı yendi fikstürü hazırlayanda o @Çiğdem o olaylı maçın intikamını almaya çalışıyorlarAaa Beşiktaşta olsa kim olursa olsun hak yemesin tabi cnm
Vlla haberim bilgim yok ama kimsenin hakkı yenilsin istemem ben sizi şampiyon oluyor sanıyordum mesalaFenerin bu yıl baya hakkı yendi fikstürü hazırlayanda o @Çiğdem o olaylı maçın intikamını almaya çalışıyorlar
Koptu takım küme düşmemeye oynuyorVlla haberim bilgim yok ama kimsenin hakkı yenilsin istemem ben sizi şampiyon oluyor sanıyordum mesala
Herşey çok değişmiş Beşiktaşta olamıyor demiştinKoptu takım küme düşmemeye oynuyor
Evet Başakşehir ve Galatasaray Beşiktaşı yarıştan Fener kopardıHerşey çok değişmiş Beşiktaşta olamıyor demiştin
Ben bu başakşehirmidir nedir neye benzedikelrini bile bilmiyorumEvet Başakşehir ve Galatasaray Beşiktaşı yarıştan Fener kopardı
Bursa şampiyon olduBen bu başakşehirmidir nedir neye benzedikelrini bile bilmiyorumForumda bir adı geçip duruyor 4 büyük takım vardır başka yoktur siz tuhaf tuhaf takımlar diyorsunuz
Takım olarak değil ama şehir olarak Bursayı biliyorum zaten karadenizliler bursya çok göçerlerBursa şampiyon oldu
Semt takımıTakım olarak değil ama şehir olarak Bursayı biliyorum zaten karadenizliler bursya çok göçerlerAma başakşehiri şehir olarakta bilmiyorum ilk defa bu forumda duymustum ben onları bully demişti galiba
Yani 4 büyüğü geçiyor demeniz bana tuhaf geliyor cnm herşeyde oldu gibi sizin maçlarında sanırım tadı kaçmışSemt takımı
Pakizenin eşi görme engelliymiş ve onu bebeki de ona bıraktıp kaçmış @Çiğdem ve başkasına aşık olmuş pakizeYani 4 büyüğü geçiyor demeniz bana tuhaf geliyor cnm herşeyde oldu gibi sizin maçlarında sanırım tadı kaçmış
Pakizeyi merak ettim yenisini izlemedim için bilmiyorumPakizenin eşi görme engelliymiş ve onu bebeki de ona bıraktıp kaçmış @Çiğdem ve başkasına aşık olmuş pakize
kötü karakter çok kötü bir karakter @ÇiğdemPakizeyi merak ettim yenisini izlemedim için bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?