Selim Aşık ona Fatih Hürkan Sihirli Annem Tuna rolü Harunda Çiğdeme aŞIK oda veli cevher gibi
Keşke seni sonsuza dek patlatsalar![]()
pompyı kandıramazsın boşa uğraşma ayollKaçırdılar @Çiğdem i Selim kaçırdı ve herkesin hafızasından Sildi
Türkiyenin ilk Şampiyonu Harbiyesporpompyı kandıramazsın boşa uğraşma ayoll ?A![]()
Harbiyespormu tahmin ettim gibi adlarını duymadıklarım çıkıyorTürkiyenin ilk Şampiyonu Harbiyespor
Federasyon Kupasıyla Şimdiki Adıyla ziraat Türkiye Kupası Şampiyonlar liginde Real madridle oynadınız Oyüzden iki şampiyonluğunuzu saydı @Çiğdem 5 tane sayılmayan şampiyonluğunuz var Fenerin 9 Galatasarayın 1Harbiyespormu tahmin ettim gibi adlarını duymadıklarım çıkıyor![]()
Juventusa geçti Ronaldo avrupada bile başlangıçtan sayılıyor bizde 1959dan sonrası sayılıyor
öyle bi derdim yokpompyı kandıramazsın boşa uğraşma ayoll ?A![]()
Ronaldon ayrıldı oradan sana daha önce de söyledik bunu
Aaa ne zaman demiştiniz aklımda hiç yokRonaldon ayrıldı oradan sana daha önce de söyledik bunuO gidince çöktü bu arada takım
![]()
Söylediğimiz zaman yine şimdi olduğu gibi Beşiktaşa gelseydi demiştinAaa ne zaman demiştiniz aklımda hiç yokRonaldom adını sanını bilmedim yere gitmiş Beşiktaşa gelseydi bari 😱😱😱
Ayrıca Aynştayna benzeyen o morukta kim @pompy ?A![]()
@Forumdash ın da destere ile perde anısını hatırlayamamıstım dün