Ďönecek gerçektedeAman ben burada senaryoda bile dönmesini istemiyorum gerçekte dönerse amann
Ďönecek gerçektedeAman ben burada senaryoda bile dönmesini istemiyorum gerçekte dönerse amann
Dizi gerçekten biter bu sefer cnmĎönecek gerçektede
MayıstaDizi gerçekten biter bu sefer cnmZaten bitecek ama bari iyi bitsin birde boşanıyorlarmış öyle bitiyormuş
Murat Saygı Dayanır Pt 2 ye atarDaha 2 ay var Nisanı çıkarabilirmi bakalım
Bunlar yine neden boşanıyorMurat Saygı Dayanır Pt 2 ye atar
74 e kadar hakkı varMurat Saygı Dayanır Pt 2 ye atar
Tehdit Herkesi öldürecekler o yüzdenBunlar yine neden boşanıyor
Meltem Haluğa birşey olmasın diyemi yanı bilerekmiTehdit Herkesi öldürecekler o yüzden
Evet bir tek Haluk yok herkes varMeltem Haluğa birşey olmasın diyemi yanı bilerekmi
Senin diziler kafayı yemiş ayoll Hüsnüyle Mesut kavga ediyorEvet bir tek Haluk yok herkes var
Tutku tuttu bu mafyayı
Senaristler çıldırdı Mesut intihara kalkıştı Tunç saldırıya uğradı AdliyedeSenin diziler kafayı yemiş ayoll Hüsnüyle Mesut kavga ediyor
Hüsnüyle henüz barışmadıalr değilmi küslerSenaristler çıldırdı Mesut intihara kalkıştı Tunç saldırıya uğradı Adliyede
EvetHüsnüyle henüz barışmadıalr değilmi küsler
Yine reyting kaynağını bulmussunuz cnm bu konu götürür diziyi
Adliyeye Silahlı Saldırı oldu Soygun çetesi yaptıYine reyting kaynağını bulmussunuz cnm bu konu götürür diziyi ?A
Halkın Polisinde Mesut ve Hüsnüyü sende kavga ettirirsin artık belki yazmıssındır bileAdliyeye Silahlı Saldırı oldu Soygun çetesi yaptı
YazmadımHalkın Polisinde Mesut ve Hüsnüyü sende kavga ettirirsin artık belki yazmıssındır bile
Keşke seni sonsuza dek patlatsalarHhahaha alamancıya sonudna bunuda yaptın demek tekrar onarırsın parçaları yapıştırıp@xemrexxx @serhatt @Harunnn60
Kaçırdılar @Çiğdem i Selim kaçırdı ve herkesin hafızasından SildiKeşke seni sonsuza dek patlatsalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?