Sen CW ben TWD, pompy sihirli annem ve arka sokaklarBuda sihirli annemin uyarlaması ve arka sokaklarla bu dizi bence uydu pompye zaten iki dizisi var onun hayat anlamı ?A
Sen CW ben TWD, pompy sihirli annem ve arka sokaklarBuda sihirli annemin uyarlaması ve arka sokaklarla bu dizi bence uydu pompye zaten iki dizisi var onun hayat anlamı ?A
Merak etme 100. bölüme kadar komada tutacağım @Harunnn60Sakın öldürme yoksa seni protesto ederim
2005 DE BASLADI İŞTE SUPERNATURAL 15.sezon onayınıda aldıSen CW ben TWD, pompy sihirli annem ve arka sokaklarbunlarsız yapamıyoruz
Gelecek haftayı iple çekiyorum.vuruldun yine @kerem Kim vurdu belirsiz
şu anda hiç bir dizide entrika yok @Harunnn60@Çiğdem Ablanda merakla bekliyormuş
Koma da bırakmasan @pompy seni 🙁Gelecek haftayı iple çekiyorum.
Çukur'daki Yamaç'ın vurulması kadar uzatmazsan iyi olur.
Yaz için hazırlık bir reyting oyunu Sezon Finaline öyle bir girecemki @Çiğdem @Harunnn60 herkes ters köşe olacak @Çiğdem @Harunnn60 @keremKoma da bırakmasan @pompy seni 🙁
Haah her diziden birşeyler bulabilirsin @pompy deKlon muhabbeti orphan blacktan alıntı değil mi
o kadar çocuk yabancı dizisi seyrettimKlon muhabbeti orphan blacktan alıntı değil mi
Birkez daha böyle bir muhabbet geçmişti önceden yazmıştı buHaah her diziden birşeyler bulabilirsin @pompy de
Ama unutmuyorum bak yumurtalarım çalındı bir bölümde ve prohan black helena yumurtaları çalındı sahnenin aynısıydı ve onu önce pompy yazdı sonra bölüm yayınlandı ?A@Forumdash @xemrexxx
Yine anlatmıştımBirkez daha böyle bir muhabbet geçmişti önceden yazmıştı bu
sihirli annemin eski müzikleri nasılYine anlatmıştımO bölüm yayınlanmadan yazmıstı pompy ?A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?