Sen CW ben TWD, pompy sihirli annem ve arka sokaklarBuda sihirli annemin uyarlaması ve arka sokaklarla bu dizi bence uydu pompye zaten iki dizisi var onun hayat anlamı ?A![]()
Sen CW ben TWD, pompy sihirli annem ve arka sokaklarBuda sihirli annemin uyarlaması ve arka sokaklarla bu dizi bence uydu pompye zaten iki dizisi var onun hayat anlamı ?A![]()
Merak etme 100. bölüme kadar komada tutacağım @Harunnn60Sakın öldürme yoksa seni protesto ederim![]()
2005 DE BASLADI İŞTE SUPERNATURAL 15.sezon onayınıda aldıSen CW ben TWD, pompy sihirli annem ve arka sokaklarbunlarsız yapamıyoruz
![]()
Gelecek haftayı iple çekiyorum.vuruldun yine @kerem Kim vurdu belirsiz
şu anda hiç bir dizide entrika yok @Harunnn60@Çiğdem Ablanda merakla bekliyormuş![]()
Koma da bırakmasan @pompy seni 🙁Gelecek haftayı iple çekiyorum.
Çukur'daki Yamaç'ın vurulması kadar uzatmazsan iyi olur.![]()
Yaz için hazırlık bir reyting oyunu Sezon Finaline öyle bir girecemki @Çiğdem @Harunnn60 herkes ters köşe olacak @Çiğdem @Harunnn60 @keremKoma da bırakmasan @pompy seni 🙁
Haah her diziden birşeyler bulabilirsin @pompy deKlon muhabbeti orphan blacktan alıntı değil mi![]()
o kadar çocuk yabancı dizisi seyrettimKlon muhabbeti orphan blacktan alıntı değil mi![]()
Birkez daha böyle bir muhabbet geçmişti önceden yazmıştı buHaah her diziden birşeyler bulabilirsin @pompy de
Ama unutmuyorum bak yumurtalarım çalındı bir bölümde ve prohan black helena yumurtaları çalındı sahnenin aynısıydı ve onu önce pompy yazdı sonra bölüm yayınlandı ?A@Forumdash @xemrexxx
Yine anlatmıştımBirkez daha böyle bir muhabbet geçmişti önceden yazmıştı bu![]()
sihirli annemin eski müzikleri nasılYine anlatmıştımO bölüm yayınlanmadan yazmıstı pompy ?A
![]()