Keşke seni gebertip gitseydi
Çiğdem Yeni Düşmanın Tutkunun üstü birde ruhla uğraşıyorsun
Ooo o gitti daha beteri geldiÇiğdem Yeni Düşmanın Tutkunun üstü birde ruhla uğraşıyorsun
Bi çarpsalar da seni kurtulsakRuhlar alemi peşimdeymiş
onun hedefi fenerbahçe Taraftarından birisi beşiktaştan özür diliyene kadar peşinde veRuhlar alemi peşimdeymiş
Kötü karakterler genelde heyecan sağlıyor ve ilgiyi artırıyor. Oyüzden şaşırmadım
Ruhlar alemi peşimdeymiş
@xemrexxx O alemi iyi bilir ondan yardım istiyeyimBi çarpsalar da seni kurtulsak
Butunlemeye bağlı geçersem yayınlacam ama maça çarpıyor Türkiye kupasına Fenerbahçe ümraniye oyuzden Şubata aldım 280.Bölümü @Çiğdem- @Harunnn60Ben Halkın Polisini özledim@pompy
Bana ver ben yayınlayayayım bir süreliğineButunlemeye bağlı geçersem yayınlacam ama maça çarpıyor Türkiye kupasına Fenerbahçe ümraniye oyuzden Şubata aldım 280.Bölümü @Çiğdem- @Harunnn60
Butunlemeye bağlı geçersem yayınlacam ama maça çarpıyor Türkiye kupasına Fenerbahçe ümraniye oyuzden Şubata aldım 280.Bölümü @Çiğdem- @Harunnn60
yasak unuttun mu zaten bölümleri yazdım @MayısKralı gibi otomatik yayın hakkım olsa işe yarardı hem yaza güçlü gelir kanal d 'ye taksi dizisi yazacam @Harunnn60Bana ver ben yayınlayayayım bir süreliğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?