Keşke seni gebertip gitseydi
Çiğdem Yeni Düşmanın Tutkunun üstü birde ruhla uğraşıyorsun
Ooo o gitti daha beteri geldiÇiğdem Yeni Düşmanın Tutkunun üstü birde ruhla uğraşıyorsun
Bi çarpsalar da seni kurtulsakRuhlar alemi peşimdeymiş![]()
![]()
![]()
onun hedefi fenerbahçe Taraftarından birisi beşiktaştan özür diliyene kadar peşinde veRuhlar alemi peşimdeymiş![]()
![]()
![]()
Kötü karakterler genelde heyecan sağlıyor ve ilgiyi artırıyor. Oyüzden şaşırmadım
Ruhlar alemi peşimdeymiş![]()
![]()
![]()
@xemrexxx O alemi iyi bilir ondan yardım istiyeyimBi çarpsalar da seni kurtulsak![]()
Butunlemeye bağlı geçersem yayınlacam ama maça çarpıyor Türkiye kupasına Fenerbahçe ümraniye oyuzden Şubata aldım 280.Bölümü @Çiğdem- @Harunnn60Ben Halkın Polisini özledim@pompy
Bana ver ben yayınlayayayım bir süreliğineButunlemeye bağlı geçersem yayınlacam ama maça çarpıyor Türkiye kupasına Fenerbahçe ümraniye oyuzden Şubata aldım 280.Bölümü @Çiğdem- @Harunnn60
Butunlemeye bağlı geçersem yayınlacam ama maça çarpıyor Türkiye kupasına Fenerbahçe ümraniye oyuzden Şubata aldım 280.Bölümü @Çiğdem- @Harunnn60
yasak unuttun mu zaten bölümleri yazdım @MayısKralı gibi otomatik yayın hakkım olsa işe yarardı hem yaza güçlü gelir kanal d 'ye taksi dizisi yazacam @Harunnn60Bana ver ben yayınlayayayım bir süreliğine![]()