sen tutuklandın @Harunnn60 Rüşvet ve yolsuzluktan Periliçede buyüzden tutuklandı rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı @Harunnn60
99999 kez
Hahha Harunu diyorum zaten bende ayollSon tutuklanman olur da geberirsin inş.
sen tutuklandın @Harunnn60 Rüşvet ve yolsuzluktan Periliçede buyüzden tutuklandı rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı @Harunnn60
99999 kez
Hahha Harunu diyorum zaten bende ayollSon tutuklanman olur da geberirsin inş.
İşler iyice foka sardıHahha Harunu diyorum zaten bende ayollGeçen bölüm yine tutuklanmıştı şimdi yine tutuklanıyor oğlan forumamı geldi hapisemi düştü şaşırmıştır
@destere @Harunnn60 kötü karakterler olur zaten Harunu tutuklatmıstın sıra desterede senden çekecekleri var yineSihirli Hayatlar Yeni jenerikli bölümüyle @Çiğdem- @Harunnn60 Kötü karakterler jenerikte artık yeni kötü karakterimiz hangisi yeni kötü karakterimiz olacak @destere jenerikte acaba hangisi tahmininiz
@Harunnn60 @destere @Çiğdem- @serhatt @xBUGRAx @Dosi @gözlemci
@destere Bir türkçe çeviri yapsana ya iyi gider@destere @Harunnn60 kötü karakterler olur zaten Harunu tutuklatmıstın sıra desterede senden çekecekleri var yine@serhatt @xemrexxx
jenerikteki kötü karakter seda telciler Sihirli annemdeki ece karakteri @Çiğdem-Videona telif atmışlar biz izleyemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?