sen tutuklandın @Harunnn60 Rüşvet ve yolsuzluktan Periliçede buyüzden tutuklandı rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı @Harunnn60
99999 kez![]()
Hahha Harunu diyorum zaten bende ayollSon tutuklanman olur da geberirsin inş.![]()
sen tutuklandın @Harunnn60 Rüşvet ve yolsuzluktan Periliçede buyüzden tutuklandı rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı @Harunnn60
99999 kez![]()
Hahha Harunu diyorum zaten bende ayollSon tutuklanman olur da geberirsin inş.![]()
İşler iyice foka sardıHahha Harunu diyorum zaten bende ayollGeçen bölüm yine tutuklanmıştı şimdi yine tutuklanıyor oğlan forumamı geldi hapisemi düştü şaşırmıştır
![]()
![]()
![]()
@destere @Harunnn60 kötü karakterler olur zaten Harunu tutuklatmıstın sıra desterede senden çekecekleri var yineSihirli Hayatlar Yeni jenerikli bölümüyle @Çiğdem- @Harunnn60 Kötü karakterler jenerikte artık yeni kötü karakterimiz hangisi yeni kötü karakterimiz olacak @destere jenerikte acaba hangisi tahmininiz
@Harunnn60 @destere @Çiğdem- @serhatt @xBUGRAx @Dosi @gözlemci
@destere Bir türkçe çeviri yapsana ya iyi gider@destere @Harunnn60 kötü karakterler olur zaten Harunu tutuklatmıstın sıra desterede senden çekecekleri var yine![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx
jenerikteki kötü karakter seda telciler Sihirli annemdeki ece karakteri @Çiğdem-Videona telif atmışlar biz izleyemiyoruz![]()