Çocuklar Duymasında yakında kovulur sende burada at gitsin Tutkuyu cnm
Çocuklar Duymasında yakında kovulur sende burada at gitsin Tutkuyu cnm
Akhisar fenerbahçeyi yendi diye uzayacak Akhisar fenerbahçeye yenilene kadar @Çiğdem-Çocuklar Duymasında yakında kovulur sende burada at gitsin Tutkuyu cnm
Aaa onla ne alakası var ayoll Birol bile kovmuşAkhisar fenerbahçeyi yendi diye uzayacak Akhisar fenerbahçeye yenilene kadar @Çiğdem-
Beşiktaşla fenerbahçe oyüzden finallde karşılaşssın dedim @Çiğdem- gerçekten kumpas var galatasarayın maçının araya kaynaması için yaptılar o olay olmasa Alanya bağıracaktıAaa iyi etmişler ozaman
Aaa Tutkunun devri geçti ayoll reytingler düşmesin başka karakter bulBeşiktaşla fenerbahçe oyüzden finallde karşılaşssın dedim @Çiğdem- gerçekten kumpas var galatasarayın maçının araya kaynaması için yaptılar o olay olmasa Alanya bağıracaktı
madem akhisar hukuk takımı galatasarayı yenselerdi tuzak kurdular ve iki takımda düştü galatasaray şampiyon olsun diye yaptılar göztepe yanlarına bırakmaz Sihirli hayatlarda Tutku günümüze osmanlı devletini getirecek sen pahdişah eşi olacaksın Tutkunun derdi şehzade hamza olup haremi ele geçirip Ömerin eşi olmak @Çiğdem-
Osmanlı konusu olacak biraz Tutkunun yaptığı osmanlı sihirinden kurulabilecekmisinizAaa Tutkunun devri geçti ayoll reytingler düşmesin başka karakter bul
Aaa bilmiyorum vlla onla baş edilmiyorOsmanlı konusu olacak biraz Tutkunun yaptığı osmanlı sihirinden kurulabilecekmisiniz
Burda bitmiyor kurtulamazsınTutku Çocuklar Duymasında bitmiş burda da bitiyor kurtulduk ayoll
Beni almazsa üzülceğim tek nokta seni gebertememek olurAaa olmaz sen üzülürsün @pompy seni bu sezon finaline şıkıştırır
GelecekBeni almazsa üzülceğim tek nokta seni gebertememek olur
Beni almazsa üzülceğim tek nokta seni gebertememek olur
Aaa bende getirsin diyorum zaten ayoll ne çatlayacam ayoll gelde katil olGelecek
Senin katilin olcamAaa bende getirsin diyorum zaten ayoll ne çatlayacam ayoll gelde katil ol