Tutku var bu dizide düşmanım sen Tutku olBen periliçeyim ve senin sihirlerini alıyorum
Tutku var bu dizide düşmanım sen Tutku olBen periliçeyim ve senin sihirlerini alıyorum
Periliçe şu an sihirlerini alamaz Tutku diye bir dertleri varBen periliçeyim ve senin sihirlerini alıyorum
hayır ben periliçeyim en yetkili kişiyimTutku var bu dizide düşmanım sen Tutku ol
TUTKU MUTKU vız gelir banaPeriliçe şu an sihirlerini alamaz Tutku diye bir dertleri var
Duygulandımkiz resmen 50 yil sonra çigdem ve @destere@MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @serhatt @Harunnn60 @Ahmed @cookies @kerem
https://twitter.com/x/status/982744991977103360
Sihirli hayatlar sayesinde Sihirli annem anııyor Tutku karakteri işe yaradıDuygulandım
Senarist @pompy hiç işine karışma yoksa yatağının altına bomba koyarhayır ben periliçeyim en yetkili kişiyim
Hahah Aaa benle uğraşmaktan hiç ara vermediki ama sana baya bir ara verdi onun acısını çıkarır şimdiSenden de güzel bi lahmacun çıkmıştı zamanında
Budefa Adaletli davranıcam Kızların dünyasında sadece @destere nin üstünden gitmemeliydim gerekirse sen orda rahattınHahah Aaa benle uğraşmaktan hiç ara vermediki ama sana baya bir ara verdi onun acısını çıkarır şimdiGelir gelmez inme inmiş mesala sana@eskici
Aaa Tutku sayesinde nasıl kurtuldum ayollBudefa Adaletli davranıcam Kızların dünyasında sadece @destere nin üstünden gitmemeliydim gerekirse sen orda rahattın
@destere ye sor vampir mi kötü ortadan bir anda yok olmak
En kötüsü ortadan bir anda kaybolmak.
Çocuklar Duymasının Tutkusu sayesinde gizli okyanusun dibinden çabuk kurtuldun
Aklıma gelmese 13 bölüm ordaydın
@Çiğdem-
Çocuklar Duymasına Tutku geldi diye seyretmesem seni annen @Dosi uğraştırırdımAaa Tutku sayesinde nasıl kurtuldum ayoll
Aaa Tutku bir işe yaramış ozamanÇocuklar Duymasına Tutku geldi diye seyretmesem seni annen @Dosi uğraştırırdım
Sihirli Hayatlarda Tutkudan büyük süpriz
Öbür dünyadan misafir Tutku Çiğdemi kötü göstermek için Peri değil cadı olduğunu zannettirmek eşini oyüzden Cehennemden misafir geliyor Zebani ve şeytan Tutkunun planı işe yarıyacakmı Çiğdem bu oyun karşısında ne hamle yapacak
Sihirli Hayatlar Yarın Yenisuda @Çiğdem-
Tutkunun Ters şekilde gösterecek seniAaa cadı olan Tutku ben Periyim
Ohaa olmaz öyle şeyy ayoll başlarım onun planına kendini melek beni şeytan göstericekTutkunun Ters şekilde gösterecek seni
Cadı zannedecek Tutku'yu peri plan bu
@Çiğdem- Tutkunun nasıl entrika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?