Aaa bilemem @gözlemci @xemrexxx ile kalıyor diyince bir sinirlendin @Forumdash bey de okadar evine çağırmıştı seni Fatih izlemeye ona göre ayollNiye kıskanayım ki
Şu konuyu tekrar açma ya @Forumdash Faruk bey kızıyorAaa bilemem @gözlemci @xemrexxx ile kalıyor diyince bir sinirlendin @Forumdash bey de okadar evine çağırmıştı seni Fatih izlemeye ona göre ayoll
Hahah Aaa gelmiş konuya şimdi gözlemciyi ksıkandın diye sana trip atması lazım @Forumdash ınŞu konuyu tekrar açma ya @Forumdash Faruk bey kızıyor
Aaa bilemem @gözlemci @xemrexxx ile kalıyor diyince bir sinirlendin @Forumdash bey de okadar evine çağırmıştı seni Fatih izlemeye ona göre ayoll
Hee kızmasam devam ettirmeye gönüllüsün yaniŞu konuyu tekrar açma ya @Forumdash Faruk bey kızıyor
Ben trip mrip atmam, direkt biletini keserimHahah Aaa gelmiş konuya şimdi gözlemciyi ksıkandın diye sana trip atması lazım @Forumdash ın
Hahah Aaa gelmiş konuya şimdi gözlemciyi ksıkandın diye sana trip atması lazım @Forumdash ın
Yok canım seni kızdırmak için söyledim yoksa ne devam ettiricemHee kızmasam devam ettirmeye gönüllüsün yani
BaşaramadınYok canım seni kızdırmak için söyledim yoksa ne devam ettiricem
Bence başardım bize belli etmemeye çalışıyorsunBaşaramadın
Yok canım seni kızdırmak için söyledim yoksa ne devam ettiricem
Aaa bence çok cici bir çift olur sizden Atışmalarınız güzel yanı @destere ile bizi geçme potansiyeli varBen trip mrip atmam, direkt biletini keserim
Bizden çift olmaz ki sizi geçelimAaa bence çok cici bir çift olur sizden Atışmalarınız güzel yanı @destere ile bizi geçme potansiyeli var
Tabi insan kendini motive etmeli egosunu okşamalı zaman zaman Sen öyle san yine deBence başardım bize belli etmemeye çalışıyorsun
Siz ki forumun Behlül ve Bihter çiftini geçip Banu ve Mehmeti olmuşsunuz Biz kimiz kiAaa bence çok cici bir çift olur sizden Atışmalarınız güzel yanı @destere ile bizi geçme potansiyeli var
Ben ihtimallerle hareket etmem Faruk beyTabi insan kendini motive etmeli egosunu okşamalı zaman zaman Sen öyle san yine de
Siz ki forumun Behlül ve Bihter çiftini geçip Banu ve Mehmeti olmuşsunuz Biz kimiz ki
İhtimallik ne söyledim acaBen ihtimallerle hareket etmem Faruk bey
Tabi insan kendini motive etmeli egosunu okşamalı zaman zaman Sen öyle san yine de
Siz ki forumun Behlül ve Bihter çiftini geçip Banu ve Mehmeti olmuşsunuz Biz kimiz ki
Hahha Aaa çokta küçümsemeyin yinede kendinizi bence Hem illa şey olarak bakmamak lazım aynı evde kalma oalyına yanı dost olarak kalırsınız ben yanlış anlamamBizden çift olmaz ki sizi geçelim
Sen doğru anladığını bilerek yanlışa çekiyorsun zatenHahha Aaa çokta küçümsemeyin yinede kendinizi bence Hem illa şey olarak bakmamak lazım aynı evde kalma oalyına yanı dost olarak kalırsınız ben yanlış anlamam
Sen zehirli birisin Senden iyi niyet beklemem Şey gibi Akrep kaplumbağa hikayesindeki akrep sensinHahha Aaa çokta küçümsemeyin yinede kendinizi bence Hem illa şey olarak bakmamak lazım aynı evde kalma oalyına yanı dost olarak kalırsınız ben yanlış anlamam