Hangi konuda konuştuğumuzun farkında değilim ki ben
Hangi konuda konuştuğumuzun farkında değilim ki ben
Sihirli Annemin uyarlaması olandayızHangi konuda konuştuğumuzun farkında değilim ki ben![]()
![]()
Yeni bir halkın polisi mi geliyor yoksaSihirli Annemin uyarlaması olandayızAma bu dizide baya ilgi gördü
![]()
İnş bu da uzun süreli olurda sürekli dizi çıkarıp durmaz ortayaYeni bir halkın polisi mi geliyor yoksa![]()
![]()
Uzun süreli olup olmaması bize bağlıİnş bu da uzun süreli olurda sürekli dizi çıkarıp durmaz ortaya![]()
İlgi görüyor işte zaten Arka Sokaklar gibi bir kemik kitlesi var @pompy inUzun süreli olup olmaması bize bağlı![]()
İlginin düşmemesi lazım işte o da bize bağlıİlgi görüyor işte zaten Arka Sokaklar gibi bir kemik kitlesi var @pompy in![]()
Benim zaten bırakma gibi şansım yok ölsem bile kurutlamıyorumİlginin düşmemesi lazım işte o da bize bağlı![]()
Yorum yapmayı bırakabilirsin ama onu da bırakma tabiBenim zaten bırakma gibi şansım yok ölsem bile kurutlamıyorum![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 a deme onu @gözlemci @eskici e de cnm onlar daha ilgiliTutku ve Çiğdem karşılaşıyor @Çiğdem- @Harunnn60
Bakalım yine başıma ne işler açacak
Hakanla Aylin daha barışamıcak anlasılanBudefa hakana başka bir kadın taktı savcı Arzu Aslı mavitan oyuncunun adı rızaya Kirkor dinçkaya yani İsmet düşman biliyor ismetin oğlu öldü ekibin başı belada bence Arzuyu savcı Arzuyu @Çiğdem-
@Çiğdem-
Buyur reyiz