@pompy reyiz sana daha ne Tutkular getirecek başınaHahHAHA Aaa yok ayoll benim midem hassastır onu kaldırmaz güzel görünsede içi dokunur![]()
![]()
![]()
İşin garibi ölmüyorsun
@pompy reyiz sana daha ne Tutkular getirecek başınaHahHAHA Aaa yok ayoll benim midem hassastır onu kaldırmaz güzel görünsede içi dokunur![]()
![]()
![]()
Evet İzmirliler değişiktir birazİzmir galiba Çekirdeğe Çiğdem diyorlarmış Tutkuda beni çitleyebilir dikkat etmek lazım@eskici
![]()
@eskici
Kendini bide kadına paspas mı yapacaksın 😱 Ne demek seni çitleyebilirİzmir galiba Çekirdeğe Çiğdem diyorlarmış Tutkuda beni çitleyebilir dikkat etmek lazım@eskici
![]()
@eskici
Kendini bide kadına paspas mı yapacaksın 😱 Ne demek seni çitleyebilir![]()
![]()
Hhahah Aaa yok @gözlemci ikimizde yiyecek türlerine veriliyor adlarımız yanı @pompy bunu bile hesap etmiştir bizi düşman ederken ortak özellikEvet İzmirliler değişiktir biraz![]()
![]()
Aaa evet oyüzden tuhaftır kelimen bana mantıklı geldi onu düşününceO melun İzmirli miymiş![]()
Bunu duyunca İzmirlilerin daha da tuhaf olduğunu düşünmeye başladım şimdiAaa evet oyüzden tuhaftır kelimen bana mantıklı geldi onu düşününce![]()
![]()
![]()
Yaprak dökümünü izledim Ferhundeyi biliyorumHahaah hiç düşeniyorumFerhunde seni kesin alt eder
![]()
![]()
İnşallah ya
Aaa yok benim karakter değişmiyor ama o gelenler benim hayatıma uyum sağlıyorİnşallah yaSenin adına üzücü durum tabi
neyse belki seni Bihter yapar ve sende gider kocanın yiğenine aşık olursun
![]()
Hahaaha Adanan-Bihter-Behlül senin akraban çıkar inşallahAaa yok benim karakter değişmiyor ama o gelenler benim hayatıma uyum sağlıyor![]()
Ferhunde Yaprak Dökümü değilmiydi ayoll , Behlüller nerden çıktıHahaaha Adanan-Bihter-Behlül senin akraban çıkar inşallah![]()
Ferhunde de kız kardeşin
![]()
Çıkacak işte daha çıkmadı @pompy reyiz Aşk-ı memnuyu da izledim diyor görmüyor musunFerhunde Yaprak Dökümü değilmiydi ayoll , Behlüller nerden çıktı![]()
![]()
![]()