Protesto yaparak destere kıyıyorya yapma diyorum cnm
ben nasıl olsa okumayacağım için etkilenmem naparsa yapsın
kıyılır kıyılır hemde nasıl
Onun açıklamasını yapmıştı bana @pompyben nasıl olsa okumayacağım için etkilenmem naparsa yapsınbende fil hafızası vardır ihaneti asla unutmam hogatha yerine vampir soktu dolaba o bana yetti zaten
kıyılır kıyılır hemde nasıl
Smilenin yanına ) şu işaret gelince şu şekildeders karşılıklı olur bende ders vereceğim)
Yavaş yavaş çözüyorsun bazı şeyleri böyle uyanık ol birazSmilenin yanına ) şu işaret gelince şu şekilde) ozaman pis şeyler düşünüyorsun çoktan beridir dikkat ediyorum@eskici @Forumdash
he he ver gazı senYavaş yavaş çözüyorsun bazı şeyleri böyle uyanık ol biraz
@Çiğdem- i de yakarsın haberin olsun Trabzonda saldırıya uğradı senle beraber beyzbol sopasıyla ve Silahlı saldırı oldu ambulansa Halkın Polisinde @destere bu protestodan beraberlikten sonra ortalık dahada karışacakhe he ver gazı senzaten başka bir işe yaradığınız yok tek derdiniz gül gibi kızı elimden kaçırmamama bu tuzaklar bize vız gelir hogathayı kimseye kaptırmam
Yavaş yavaş çözüyorsun bazı şeyleri böyle uyanık ol biraz
he he ver gazı senzaten başka bir işe yaradığınız yok tek derdiniz gül gibi kızı elimden kaçırmamama bu tuzaklar bize vız gelir hogathayı kimseye kaptırmam
En azından gözlemci falan saklamıyor senin potlarını bana diyor ama bu @eskici senin yanında gibi görünüp arkandan vuruyor @destere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?