YS Sihirli Hayatlar 40.Bölüm (Yeni Bölüm)

Emeğine sağlık @pompy biraz kendinden birazda bizim forumda bahsettiklerimizden Tutkulu güzel bölüm :D

@destere benden duymuş olma @pompy diyor ki destere gelmezse protestoya devam ederse onu 40 parçaya bölüp 40 fakiri doyurmak için lahmacun yapacam @Çiğdem- de dağıtacak dedi :A
ben nasıl olsa okumayacağım için etkilenmem naparsa yapsın :) bende fil hafızası vardır ihaneti asla unutmam hogatha yerine vampir soktu dolaba o bana yetti zaten :)

Aaa ayıp ama @destere :A @pompy e kıyılmaz bence :A
kıyılır kıyılır hemde nasıl :)

ben nasıl olsa okumayacağım için etkilenmem naparsa yapsın :) bende fil hafızası vardır ihaneti asla unutmam hogatha yerine vampir soktu dolaba o bana yetti zaten :)

kıyılır kıyılır hemde nasıl :)
Onun açıklamasını yapmıştı bana @pompy :F

destere benden erotik sahneler istiyor ben yazamam oyüzden onu vampirlerle dolaba soktum diyordu ders vermek amaçlı :A :A :A @gözlemci

he he ver gazı sen :) zaten başka bir işe yaradığınız yok tek derdiniz gül gibi kızı elimden kaçırmam:) ama bu tuzaklar bize vız gelir hogathayı kimseye kaptırmam :)
@Çiğdem- i de yakarsın haberin olsun Trabzonda saldırıya uğradı senle beraber beyzbol sopasıyla ve Silahlı saldırı oldu ambulansa Halkın Polisinde @destere bu protestodan beraberlikten sonra ortalık dahada karışacak

Yavaş yavaş çözüyorsun bazı şeyleri böyle uyanık ol biraz :A :F

he he ver gazı sen :) zaten başka bir işe yaradığınız yok tek derdiniz gül gibi kızı elimden kaçırmam:) ama bu tuzaklar bize vız gelir hogathayı kimseye kaptırmam :)

@Çiğdem- sana demiştim @destere nin cezasının bedelini sen ödeyeceksin diye :A
En azından gözlemci falan saklamıyor senin potlarını bana diyor ama bu @eskici senin yanında gibi görünüp arkandan vuruyor @destere :A :A :A