hiç dizi yayınlamıcan yanıona devam edecem @emree-29 un dizisindeki sıkıntı bitebilirse Kızların dünyasına ara verecem
hiç dizi yayınlamıcan yanıona devam edecem @emree-29 un dizisindeki sıkıntı bitebilirse Kızların dünyasına ara verecem
sınavlarım bitene kadar yani 1 hafta sürüyor @Çiğdem- Ardından Sınavım bittikten sonra Halkın Polisi gelecekhiç dizi yayınlamıcan yanı
en iyisi biraz kafa dinle cnm sınavlarınada daha iyi konsantre olursun evetsınavlarım bitene kadar yani 1 hafta sürüyor @Çiğdem- Ardından Sınavım bittikten sonra Halkın Polisi gelecek
Aynen ona bende takıldımMandalin diye isimmi olur ayoll
muz koysam dahamı iyiydi dedi mandalina tamam kalsın dedimAynen ona bende takıldım
Birde bu canarvarlar da ilk olmalı
Aynen gördüm ve tabiki muz dan daha iyimuz koysam dahamı iyiydi dedi mandalina tamam kalsın dedim
o kitaptan çıkan canavaları şu sahneden araklamıs birebir aynı isimleri bile
aŞK diziside yazıyor artık pompy onuda görmüşndür mutlaka KIZLARIN DÜNYASIAynen gördüm ve tabiki muz dan daha iyi
Bunları neresi canavar tayt giymiş erkek bunlar
Şaka bi yana nereden nereye be @pompy kimin aklında gelirdi helal olsun
Gördüm gördüm aynen koskoca kanalı tek başına çeviriyor helal @pompy eaŞK diziside yazıyor artık pompy onuda görmüşndür mutlaka KIZLARIN DÜNYASI
'Emreyi görünce helyum gazı kaçmış gibi oldu' [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] bu efsane replik bile her şeyi özetliyor [emoji3] umarım bu emre bizim @xemrexxx değildir.
Bu nasıl bir rol ya? Emre kızar bak sonra [emoji4]
arada bir insana dönüyor amaBu nasıl bir rol ya? Emre kızar bak sonra [emoji4]
bak @Harunnn60 pompyın kıymetini bil ayoll okadar olay atlatıp hala yaşıyorsun@Çiğdem- başın dertte sezon finalinde @Harunnn60 ında
Kazana atıcaklar canavarlardan kaçarken yam yamların eline düşecek senin başına gelen kaybolmak olacak @Çiğdem-bak @Harunnn60 pompyın kıymetini bil ayoll okadar olay atlatıp hala yaşıyorsun