Annene ceza vermemek için evrensel kanuna aykırı davranmamak için Betüş vermiştiNiye veriyorumkı
128 de periliçe oldu 132 periliçeyi verdi
Annene ceza vermemek için evrensel kanuna aykırı davranmamak için Betüş vermiştiNiye veriyorumkı
sen böyle anlatıncca anllıyorum @Harunnn60Annene ceza vermemek için evrensel kanuna aykırı davranmamak için Betüş vermişti
128 de periliçe oldu 132 periliçeyi verdi
Atacan Ali karasu BU @mrt-06 mı cnmSihirli Hayatlar 10 Kasım Özel bölümü devam ediyor
36.bölüm fragmanı 2
Katarina Peri beceremediği için görevden alınıyor ama sihirsiz bir şekilde yakalanıyor ama ellerinden kaçırıyor uzaylılar ama sakarlık yapınca sevgileri çaldıktan sonra herkes perileri öğrenmiştir ama unutma sihri sonucunda tekrar unutulmuş bu boşanmaya sebep olmuş Alara başkomiser bile unutmuştur Artık periler ve Polisler tek başınadır Faryalı müdür Polislikten atılmıştır Oğlu Şenol Aykut Can tomurcukoğlu Atacan Ali karasu Çiğdemin evindeki temizlilçiyle evlenmiş Adı Hatice Eylemoğlu yeni kızların adıda Mandalin
Mandalin Faryalı Müdürün oğluyla konuşur ona sevgili bakarlar Dodonun sihri her şeyi altüst etmiştir Çiğdemlerin evi Sahra başkasıyla evlenince Çiğdemlerin evi onların eline geçer Ama o rüşvetçi yolsuzluk inşaatçılarla çalışıyordur heryeri yıkıp site yapıyorlardır yakında Sıra Çiğdemlere gelecek ama en son onlar eğer bütün Mahalle boşalırsa bu iş burda biter diyecekler Sahra inanarak imzaladığı kağıt her şeyi ona verme kağıdıdır
bakalım bu iş nereye varıcak
Emrenin güneş sistemi dışına gidişi Periliçe Çiğdem izini bulamıyor Eski periliçenin karşısına çıkıyor Emre Astronot olarak Melek in kızı Senin adın iyilikin temsilcisi Nuran ve babamın eşinin adını koyuyorum Çiğdeme inanıyorum onların çocukları olunca Adını Melek koyacaklar ben inanıyorum Artık 10 Kasım 23.59 dan 10 kasım 7.30 2022 ye gidiyor bunlar geçmişten geleceğe olanlar Sihirli Hayatlar Cuma saat 20 de
@Çiğdem- @vadikızı
@Dosi
Güzel isim olmuş vlla
Sihirli Hayatlar 10 Kasım Özel bölümü devam ediyor
36.bölüm fragmanı 2
Katarina Peri beceremediği için görevden alınıyor ama sihirsiz bir şekilde yakalanıyor ama ellerinden kaçırıyor uzaylılar ama sakarlık yapınca sevgileri çaldıktan sonra herkes perileri öğrenmiştir ama unutma sihri sonucunda tekrar unutulmuş bu boşanmaya sebep olmuş Alara başkomiser bile unutmuştur Artık periler ve Polisler tek başınadır Faryalı müdür Polislikten atılmıştır Oğlu Şenol Aykut Can tomurcukoğlu Atacan Ali karasu Çiğdemin evindeki temizlilçiyle evlenmiş Adı Hatice Eylemoğlu yeni kızların adıda Mandalin
Mandalin Faryalı Müdürün oğluyla konuşur ona sevgili bakarlar Dodonun sihri her şeyi altüst etmiştir Çiğdemlerin evi Sahra başkasıyla evlenince Çiğdemlerin evi onların eline geçer Ama o rüşvetçi yolsuzluk inşaatçılarla çalışıyordur heryeri yıkıp site yapıyorlardır yakında Sıra Çiğdemlere gelecek ama en son onlar eğer bütün Mahalle boşalırsa bu iş burda biter diyecekler Sahra inanarak imzaladığı kağıt her şeyi ona verme kağıdıdır
bakalım bu iş nereye varıcak
Emrenin güneş sistemi dışına gidişi Periliçe Çiğdem izini bulamıyor Eski periliçenin karşısına çıkıyor Emre Astronot olarak Melek in kızı Senin adın iyilikin temsilcisi Nuran ve babamın eşinin adını koyuyorum Çiğdeme inanıyorum onların çocukları olunca Adını Melek koyacaklar ben inanıyorum Artık 10 Kasım 23.59 dan 10 kasım 7.30 2022 ye gidiyor bunlar geçmişten geleceğe olanlar Sihirli Hayatlar Cuma saat 20 de
@Çiğdem- @vadikızı
@Dosi
39.Bölümde sezon finali bir göndermem olacakta 240.bölüme kafiye yapmak istiyorum ama zamanında olmayacak @Çiğdem- ama çok güzel bir bölüm olacakSankı daha erken demiştin bunun sezon finalini uzattınmı naptın
Neye gönderme yapacan yine39.Bölümde sezon finali bir göndermem olacakta 240.bölüme kafiye yapmak istiyorum ama zamanında olmayacak @Çiğdem- ama çok güzel bir bölüm olacak
Sihirli annem nasıl yazılır anlamadınmı fragmanda Sihirli annemde 2005 te final yapıp 2011 de tekrar başlamışlardı ama bağlantı çok kötüydü @Çiğdem-Neye gönderme yapacan yine
aa ona gönderme yapacvanSihirli annem nasıl yazılır anlamadınmı fragmanda Sihirli annemde 2005 te final yapıp 2011 de tekrar başlamışlardı ama bağlantı çok kötüydü @Çiğdem-
evet izledinmi 2006 da finalini seyrettinmi ama selena nasıl tuttu hemen onu garip geldi @Çiğdem-aa ona gönderme yapacvan
İzledim cnm sihirli annemdeki ceren oynamıstı hemde selenadadaevet izledinmi 2006 da finalini seyrettinmi ama selena nasıl tuttu hemen onu garip geldi @Çiğdem-
ama tesadüf olan sihirli annem bitti selena başladı selena bitti sihirli annem başladı Selenayı bu kadar iyi yapan süreç film neden sihirli annemi beceremediİzledim cnm sihirli annemdeki ceren oynamıstı hemde selenadada
bez bebeğide unutmamak lazım cnm oda çok tuttuama tesadüf olan sihirli annem bitti selena başladı selena bitti sihirli annem başladı Selenayı bu kadar iyi yapan süreç film neden sihirli annemi beceremedi
evet bezbebek te vardı onun finalinde hastalanmıştımbez bebeğide unutmamak lazım cnm oda çok tuttu
Sihirli annemin yeni versionunun saati günü yanlıştı bence ben hiç denk gelmemiştim yenisineevet bezbebek te vardı onun finalinde hastalanmıştım
evet cuma saat 20 cumartesi saat 20 hafta içi hergün saat 17 taksiciler Arka sokakları dolmuşçular sihirli annemi cumartesi saat 17 sihirli annem pazar sabah 10 dolmuşçular hala izliyordu ama sabah Pazar sabah 10 da kim bişey seyrederdiSihirli annemin yeni versionunun saati günü yanlıştı bence ben hiç denk gelmemiştim yenisine