okadar olur cnm sen yaratıcısın en azındanbazı dizilerden benzerlikler oluyor
ne yarısı selena gibibazı dizilerden benzerlikler oluyor
Periler için yeni yarış başlıyor kötüler birliği ve iyiler birliği karşı karşıya gelecek @Çiğdem-
okadar olur cnm sen yaratıcısın en azındanbazı dizilerden benzerlikler oluyor
ne yarısı selena gibibazı dizilerden benzerlikler oluyor
Periler için yeni yarış başlıyor kötüler birliği ve iyiler birliği karşı karşıya gelecek @Çiğdem-
biraz sihirli annem gibide olacakokadar olur cnm sen yaratıcısın en azından
ne yarısı selena gibi
Sihirli annemde ne yarışı vardıkı uzun zamandırda bakmıyorum gerçibiraz sihirli annem gibide olacak
biraz selenadanda ekliyorum anlamasın diye verdiğim sosyal mesaj nasıldı çocuklar duymasının verdiği sosyal mesajdan iyidirSihirli annemde ne yarışı vardıkı uzun zamandırda bakmıyorum gerçi
Çocuklar duymasının sosyal mesajı neydi@Çiğdem- en azından çocuklar duymasından iyi sosyal mesaj verdim demi
biraz selenadanda ekliyorum anlamasın diye verdiğim sosyal mesaj nasıldı çocuklar duymasının verdiği sosyal mesajdan iyidir
29 ekim mesajı hindistanÇocuklar duymasının sosyal mesajı neydi
aaa doğru o berbattı gerçekten sen daha iyi yazarsın29 ekim mesajı hindistan
o son sahnedeki sosyal mesaj nasıldıaaa doğru o berbattı gerçekten sen daha iyi yazarsın
bunumu söylüyorum orayı anlamadımhani seni söylediğin
evet sen söylüyorsunbunumu söylüyorum orayı anlamadım
yok artık Arka sokakların 306.Bölümünde dedikleri şu biz olmadan bu süreci sürdüremezsiniz burdaki Amerika herkes Rıza baba ve ekibi gibi değilki
Amerika olmadan süreci yürütemediler
O bir dizi gerçekte olsa hepsi hapisteydi.
Hmm güzel söylemişim ozaman arka sokaklara bağlamısımevet sen söylüyorsun
https://www.kanald.com.tr/arkasokaklar/306-bolum/21435?p=6 şu bölümHmm güzel söylemişim ozaman arka sokaklara bağlamısım
cenherin geldiği bölüm galiba
Başka yönetici periler demek bekliyoruz@Çiğdem- Sihirli hayatlarda ortalık karışıyor Katarina peri peri aleminin içinde başka bir yönetici periler Alemi vardır bunları kimse görmüyordur başı Transilvanyada şatosundadır
ilk işi fenerbahçeyi avrupadan silmek ligten küme düşürmek ilk işi beşiktaş-fb maçına Türkiye kupasını mahaf eden hakemi koymak ardından fifanın kadro dışı yasaklaması getirmesi fenerbahçeyi sıkıntıya sokuyor ardından Alara başkomiser ve ekibi biz bu oyunu bozacağız
Sihirli Hayatlar Çarşamba Saat 20 de @Çiğdem-
@vadikızı