Sihirli Hayatlar 3.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,381
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli Hayatlar

3.Bölüm
Filistinin toprak kaybının intikamı için Vodafone arenaya saldırı bombalı saldırı teşebbüsü için ve Fırat kalkanı operasyonunda Türkiye ye yardım etmesi Rusyanın Rus taraftarlarını öldürmeyi planlıyor bölücü terör örgütü ve cihat örgütü ama feci bir durumu engeller uefa şaşırır ve İstiklal marşı okunmasını ister
Ve uefa kabul eder Maç başlamadan İstiklal marşı söylenicek uefa bu güvenlik konusunda önlem almasını Alkışladı Alara başkomiser ve ekibinin adamları kontrol etti diğerlerinin Haberi yok Havadan stada bir şey girmesin diye Havadada önlem aldı

Özel bir falcı Fenerbahçeye Atatürkü unutturma büyüsü yapar bir anda Fenerbahçedeki mücadele ruhu gitmiştir ve Avrupadan elenen Fenerbahçe taraftarının isyanıyla karşı karşıyadır bunun için tek şanş vardır büyüyü yapanı yakalamak

Hamza ben bukadar mücadele ruhu olmayan takım görmedim bu Beşiktaş maçından sonra ne oldu Periliçe bulmuş bu bir büyü hemde bir papa büyüsü falcıyla beraber onun oğlu imam olmak istiyor abisi gibi onun eşi karaman beyliği soyundan gelen bir soylu babası ve çifliği var ve sucuk satıyor çalışanları et ama inek eti ve boğa eti

Hintli isyan etti diye Hintlinin evini hem içindeyken yıkar yıktğı yerin üstüne beton döker ve yeni bir bina yapar Hintliler korkudan ses çıkaramaz polise gidenler bile ölür

Kaçmaya çalışanların uçağı korsanlar tarafından ele geçirilir ve aniden patlatırlar havada

Melek ve Dodo plütondan kaçarlar ve sihirlerini geri alırlar

Mitoloji ölümsüz yaratığı Alara başkomiser ekibini yok etmeden rahat durmucaktır

Ömeri arar Yağmur elimde eğer Harun müdürü öldür Yağmuru al Çiğdem peri üvey kızının izini bulur bu baskın sırasında Alara başkomiser ve ekibi bir bomba bağlı şekilde bulur

İzimizi nasıl bulmuşlar

Ölümsüz yaratığın adamı iz felan kalmıcaz birazdan hepsi havaya uçacak cemır çalışır sinyal kesilir ve bomba patlamaz ve kurtarılır Harun müdürü vurmaya giderken ömer Alara başkomiser arar ömeri Yağmurun telefonundan Hamza sakın yapma kurtuldu haberlerde gördüm

Bu Murka devleti eski Türk devleti japonyanın yanında bulunan çok gelişmiş ve bir anda yok olmuşlar bunun arkasında Dünyanın gelişmesini istemeyen güçler var hedefleri onlar burda barışı sağlıcak parayıda Uranüs logosu yapıcaklar bu tehdit başka galaksiden android metalya galaksisinden geliyor barış için onlar 2023 te gelicekler

Periler heyeti başkanı dünyanın geçmişini seyrederken dinazorları yok eden olay bir sihirle uzayda o zamanı oynatıp çarpmış hemde imkansız yere ama bir anda ordaki uygarlık ışınlanır bir anda kaybolur. Bu sihirde Selimin ailesinin payı var sevgilisi başkasından hoşlandı diye dünyayı yok etmeye çalıştı bir Maya kızı

Cengiz Gencay çıkan çatışmada tutuklanır.

Selimin şatosu görünür İstanbul Kork benden ve bir anda Taksim gezi parkında hayaletler çıkar cami istemiyoruz diye

Selimin Ailesi Dünya o saldırıdan kurtuldu ama bundan kurtulamıcak sadece dinazorlar öldü

Selimin şatosunda Derki daha Hikayem yeni başladı Görüşecez Çiğdem eninde sonunda benim olucaksın

Ve bir anda şantaj mektubu selimin emriyle hazırlanır hologram şeklinde giden mektup

Eğer Ömerden boşanmazsan Giresunu yok edicem ilk hedef göreli Görelinin kaderi senin elinde

Ormanda çıkan yangın ve itfaiyenin polisin işi olması ve bulaşmaması ve binalar yapılması

Ama bir gün şaşıran küçük ağa Mehmet can kendini başka boyutta bulur. Bir insan tutsak edilir Çünkü insanların ormana girmesi yasaktır.

3.Bölümün sonu
@Çiğdem- @gözlemci @denizz19 @beyazsoy @cookies @Harunnn60 @sürgünüm @destere @dosimosi @vadikızı

yine dayanamamıssın futbolu burayada bulaştırmıssın ayoll umarım polisiyede gelmez sadece sihirli devam etsin :A :A :A

ayrıca şu sahne (Selimin şatosunda Derki daha Hikayem yeni başladı Görüşecez Çiğdem eninde sonunda benim olucaksın) @destere heryerde peşimdesin ayoll yokmu senden kurtuluş tövbe tövbe 😱😱😱