dahada hareketlenicekÇok güzel olmuş bölüm hareketli idi emeğine sağlık
@Harunnn60 bu bölümden başın dertte patron seni öldürmeye çalışacak 38.bölüm sezon finali
dahada hareketlenicekÇok güzel olmuş bölüm hareketli idi emeğine sağlık
dahada hareketlenicek
@Harunnn60 bu bölümden başın dertte patron seni öldürmeye çalışacak 38.bölüm sezon finali
en uzun fantastik dizim süper güçler 32 bölüm @vadikızı aslında sezon finalini 56 da yapıcaktımda olmadı 56 ya giderdi deprem arası vermeseydi @vadikızıOo hadi bakalım![]()
en uzun fantastik dizim süper güçler 32 bölüm @vadikızı aslında sezon finalini 56 da yapıcaktımda olmadı 56 ya giderdi deprem arası vermeseydi @vadikızı
@MayısKralı sezon finaline son 10 bölüm @Çiğdem-
Çiğdem
Sihirli hayatlar 43.bölümde sezon finali olacak 23 kasım @vadikızıAynen dizin güzel devam ediyor ya
Sihirli hayatlar 43.bölümde sezon finali olacak 23 kasım @vadikızı
final ve bütünleme olursa diye ocakta olmazsa aralıkın sonunda değişik bir yılbaşı özel olacakYeni sezonu ne zaman başlatıcan peki
32 iyidir cnm bak bu dizin tuttu ama çokta uzatıp tadını kaçırmamak lazımen uzun fantastik dizim süper güçler 32 bölüm @vadikızı aslında sezon finalini 56 da yapıcaktımda olmadı 56 ya giderdi deprem arası vermeseydi @vadikızı
@MayısKralı sezon finaline son 10 bölüm @Çiğdem-
Çiğdem
finale göre zaten daha 6 bölüm olacak sihirli annem sezon sayısına göre gidiyorum hatta ondanda az32 iyidir cnm bak bu dizin tuttu ama çokta uzatıp tadını kaçırmamak lazım![]()
32 Sezon finaliydi değilmi az kalmış cnm en reytingli dizinde bu galibafinale göre zaten daha 6 bölüm olacak sihirli annem sezon sayısına göre gidiyorum hatta ondanda az
evet 38 diye hesaplamıştım 43 müş yanlış hesapladım 26 da yeni sezona başladı32 Sezon finaliydi değilmi az kalmış cnm en reytingli dizinde bu galiba![]()
32 iyidir cnm bunun yokluğunda yeni dizi olucakmıevet 38 diye hesaplamıştım 43 müş yanlış hesapladım 26 da yeni sezona başladı
Sihirli annemin 3.sezonundan az 7 bölüm az 2.sezonuyla eşit 23 bölüm
final sınavı olacak diye olmayacak 43.bölüm fragmanı bu32 iyidir cnm bunun yokluğunda yeni dizi olucakmı![]()
en iyisi sadece halkın polisi yeterfinal sınavı olacak diye olmayacak 43.bölüm fragmanı bu
final ve bütünleme olursa diye ocakta olmazsa aralıkın sonunda değişik bir yılbaşı özel olacak
bekliyoruz son üç bölümü cnm merakla az kaldıSihirli hayatlarda dodo oyuna gelmiş emre amir yani dodonun eşi bir çetenin peşindedir emreyen gelen tehdit ve onu yapması dünyanın başına melekle Çiğdemin kılığına giren iki kardeşleri vardır onlarda ikizdir ama ikiside kötüdür anneleride kötüdür o gezegende iyi yoktur iyilerin hepsini öldürmüşler bazı iyiler kaçmış dodo kaçanlar arasında o iyilik perisi olduğu için bunu öğrenen intikam için yemin eder bakalım bu iyiliğin her savaşı kazanması sonra dünyayı büyük bir olay bekliyor @Çiğdem- @vadikızı Sihirli hayatlar fantastikte rekora doğru son üç bölüm
Sihirli hayatlarda dodo oyuna gelmiş emre amir yani dodonun eşi bir çetenin peşindedir emreyen gelen tehdit ve onu yapması dünyanın başına melekle Çiğdemin kılığına giren iki kardeşleri vardır onlarda ikizdir ama ikiside kötüdür anneleride kötüdür o gezegende iyi yoktur iyilerin hepsini öldürmüşler bazı iyiler kaçmış dodo kaçanlar arasında o iyilik perisi olduğu için bunu öğrenen intikam için yemin eder bakalım bu iyiliğin her savaşı kazanması sonra dünyayı büyük bir olay bekliyor @Çiğdem- @vadikızı Sihirli hayatlar fantastikte rekora doğru son üç bölüm