Halkın Polisinede bekleniyorsun ne yapıyım bildirim gitmiyorReyizle ortak mi oldun![]()
![]()
Halkın Polisinede bekleniyorsun ne yapıyım bildirim gitmiyorReyizle ortak mi oldun![]()
![]()
Yarin okurum reyiz hepsiniHalkın Polisinede bekleniyorsun ne yapıyım bildirim gitmiyor
Ayy beladan kurutlmuyor başım ayollSihirli Hayatlar Çiğdemin komşularının köşkü Perili köşk ama bu işin arkasında kim var Dodonun kuzeni ortaya çıkıyor Çiğdem ve ailesi artık kabus zamanı geliyor
SİHİRLİ HAYATLAR BUGÜN SAAT 20 DE Kanal Yenisuda @Çiğdem- @S.G.A.T. @XanTier @Harunnn60
@Çiğdem-
Budefa kabus gibi olacak Arka sokakların Rıza babası ve Mesut Komiser. Gibi oldunAyy beladan kurutlmuyor başım ayoll![]()
![]()
![]()
aa sende reytinglerin düştükçe bana bela açıyorsunBudefa kabus gibi olacak
Arka sokaklar gibi demi Beşiktaşında ve @Harunnn60 ı hedefe attım @Harunnn60 boykot ediyor halaaa sende reytinglerin düştükçe bana bela açıyorsun![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 hala bakmıyormuArka sokaklar gibi demi Beşiktaşında ve @Harunnn60 ı hedefe attım @Harunnn60 boykot ediyor hala
Ne halkın Polisine ne sihirli Hayatlara o futbolcuları senaryoda hastahaneye mi kaldırtsam yoksa taraftarlarınımı @Harunnn60 seçsin yada sen seç mesela fotoğraf çektirdiğin futbolcu olabilir
sen bilirsin cnmNe halkın Polisine ne sihirli Hayatlara o futbolcuları senaryoda hastahaneye mi kaldırtsam yoksa taraftarlarınımı @Harunnn60 seçsin yada sen seç mesela fotoğraf çektirdiğin futbolcu olabilir