o kazara yorumu sayarken@Bully gözlüğü haketmis ne demek Turhani tercih etmek
@Çiğdem- sokak sanatini sezon finali için diziye aldım halkın Polisi için savcı umut olucak celal dumanın kardeşine çalışacak @Çiğdem-@MayısKralı çocuk yarışmana oy atıyor gelip bir göz atsana aaa
@sokak sanati savcı olmussun ayoll
@MayısKralı çocuk yarışmana oy atıyor gelip bir göz atsana aaa
ben getirdim yapış yakasına @pompy gerisi sende ayollDur oylama işlerini yeni hallettim bakıcam şimdi
hhahaha ohaaa @pompy ilk defa gözlük attığını görüyorum 😱😱😱 @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @EFE UYSAL
ama turhanın yanında olup karşımızda olmana kafana gözlük atmasındada çocuk haklı ayoll ilk gözlüğü doğru şekilde gitmiş
o kazara oldu
İlkler benden sorulur@Bully gözlüğü haketmis ne demek Turhani tercih etmek
hhahah çarpılırsın ayoll allah tarafından gelmiş o gözlük kazara olmusyaİlkler benden sorulur
Normal şartlarda Çiğdemci olurduk ama Turhan'ın adamı olarak diziye dahil olacam, role adapte olmam lazım
Admin yetkilerimle gözlüğü kaldırayım da görün siz
Geçen de bana kalp atmıştı çok şaşırmıştım.hhahaha ohaaa @pompy ilk defa gözlük attığını görüyorum 😱😱😱 @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @EFE UYSAL
ama turhanın yanında olup karşımızda olmana kafana gözlük atmasındada çocuk haklı ayoll ilk gözlüğü doğru şekilde gitmiş
hhaha sana doğru birşey atmış cnm @Bully sen kadar şanslı olamamışGeçen de bana kalp atmıştı çok şaşırmıştım.
Geçen de bana kalp atmıştı çok şaşırmıştım.
o bir tepkiydi bildirim gidiyormu diye gidiyormuş @MayısKralıGeçen bir konuda herkese olmamış atmıştı
@destere ninde farklı smile kullandığı anlarda şaşırıyorumGeçen bir konuda herkese olmamış atmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?